Лікарі акушери-гінекологи в Києві (метро Дарниця)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 15 відгуків)
Знайдено 2 лікаря
15 відгуків
Сортування
Аля Шабанович врач от Бога! И Бог точно с ним! Всех благ ему и низкий поклон за все! Очень рекомендую этого прекрасного специалиста, неравнодушного к чужой боли!
02 вересня '24 г.
Ірина
Лікар дуже хороший уважний, лишнього не назначає, все розповідає, задоволенна
Лучший врач!! Очень довольна , что попала именно к этому доктору, помог вылечить проблему , которую до этого 2 года никто не мог.. Не назначал лишних анализов и процедур, за что огромное спасибо
Хороший специалист.. очень внимательный, деликатный.. тщательно проводит УЗИ диагностику.. подходит к проблеме комплексно .. Рекомендую!!
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, уролог
Акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, проводить УЗД діагностику органів малого таза. Веде консультативні прийоми пацієнток. Займається діагностикою запальних і інфекційних захворювань жіночих статевих органів. Проводить лікування ерозії шийки матки і профілактику захворювань, які передаються статевим шляхом. Виконує ультразвукову діагностику, кольпоскопію.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-18
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10 м.Лівобережна72м.Дарниця1610м.Гідропарк265
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики, гінеколог-ендокринолог спеціалізується на лікуванні хвороб шийки матки за допомогою малоінвазивних методик лікування. Використовує кріотерапію, лазерну терапію, аргоноплазменную коагуляцію. Проводить ультразвукову діагностику, обстежує пацієнтів на предмет інфекційних хвороб, в тому числі що передаються статевим шляхом. На основі отриманих даних складає план лікування. Спеціалізується на ендокринній гінекології, займається терапією гіперпролактинемії, ендометріозу, гірсутизму.