Знайдено 4 лікаря
2 відгука
Юлія
Видно відразу, що лікар любить свою роботу. Дуже добре проїв прийом. Нам з донькою, все сподобалося. Ми повністю залишилися задоволені послугами даного спеціаліста. Будемо ще звертатися на повторний прийоми. Безперечно рекомендую!
Сніжана
Хороший підхід до дитини. Спеціаліст дійсно дуже кваліфікований. А також вона вміє підтримати розмову, що створює позитивний психологічний фон, і уважно оглядає дитину. Мене все влаштувало. Неодмінно прийдемо на повторний прийом!
Дитячий алерголог, педіатр
Веде прийом пацієнтів, займається лікуванням різних захворювань: алергічний риніт, поліноз, бронхіальна астма, атопічний дерматит, харчова алергія, кропив'янка та інші алергічні захворювання, обструктивний бронхіт.
Педіатр
Остапенко Людмила Евгеньевна
Педіатр
Займається лікуванням захворювань органів дихання, травлення, сечовивідних шляхів, алергічними реакціями, ЛОР-патологіями, проводить лікування дисбактеріозу, алергічних дерматитів, інфекцій дихальних шляхів, веде прийом і лікування часто хворіючих дітей, консультує з питань вакцинопрофілактики.
Педіатр, УЗД-спеціаліст
Чебанова Ирина Николаевна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як ГРВІ, гострі захворювання травної, сечостатевої, бронхо-легеневої систем у дітей. Здійснює патронаж новонароджених та дітей до 2-х років.