3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Анастасія
З лікарем було приємно спілкуватися. Вона провела всі необхідні дослідження, розповіла що приймати, сподобалося як мені, так і доньці. Відразу зрозуміло що лікар компетентний, та спеціаліст у своїй галуззі. Рекомендую!
Олександра
Дуже уважний доктор. Те, що вона приписала, вже допомагає. Все, що ми хотіли дізнатися, про стан здоров'я нашої дитини, ми дізналися. Все сподобалося! Син також з усмішкою вийшов з прийому. Висококваліфікований фахівець! Однозначно рекомендую!
Антоніна
Декілька років хворію хронічним гайморитом. І уже як рік звертаюся за допомогою до цього кваліфікованого спеціаліста. Лікар з кардинально новим підходом до лікування моєї проблеми. Всім дуже задоволена, а що найголовніше процедури як виконує Дмитро Юрійович - справді допомагають. Дякую!
Ендокринолог
Первинний прийом і консультація пацієнтів. Автор понад 350 друкованих праць, співавтор 6 підручників з ендокринології, 11 монографій. Неодноразово нагороджена почесними грамотами Президії Академії медичних наук.
Отоларинголог, дитячий отоларинголог, отоларинголог-хірург
Лікар проводить прийом дітей і дорослих, виконує поліклінічні операції, такі як: ендоскопія ЛОР-органів, кріотерапія слизової глотки і мигдалин, зозуля, промивання лакун мигдалин і т.д. Володіє навичками оперативного лікування: септопластика, конхотомія н/н раковин, радіохвильова електрокоагуляція н/н раковин та інше.
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Губина Ирина Владимировна
Лікар лікує різні захворювань у дітей з народження і до 18 років. Здійснює спостереження дітей з поєднаною патологією шлунково-кишкового тракту і харчовою непереносимістю (глютен, лактоза). Приймає дітей з захворюваннями стравоходу, кишечника, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Кардіолог, лікар УЗД
Марченко Марина Владимировна
Анестезіолог першої категорії, кардіолог
Хірург, проктолог
Сердюков Виталий Витальевич
Віталій Віталійович – кваліфікований фахівець, який займається організацією та проведенням різноманітних заходів, спрямованих на виявлення та усунення проблем, пов'язаних з заднім проходом і параректальною областю. У своїй діяльності користується хірургічними методами лікування.
Тромса Татьяна Васильевна
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Ракша Наталья Ивановна
Володіє методикою апаратної корекції порушень акомодації, бінокулярного зору, амбліопії (ортоптичні програми). Проводить діагностику та лікування запальних захворювань очей (кон’юнктивіти, кератити, блефарити, мейбоміти)
Консультація від 850
Проктолог, ендоскопіст