Сторінка 4. Лікарі у Дніпрі (Соборний район)
Знайдено 173 лікаря
4 відгука
Наталья Щитова
Доктор и прием очень понравились,располагает к себе,внимательно и вдумчиво слушает,у меня резиснтная клиническая депрессия девятый год,я уже потеряла всякую надежду на освобождение из этой клетки,были стационары и частные психиатры,много схем лечения,пока ничего не помогло,и я решила прыгнуть ещё раз...доктор очень внимательный,работает на результат,располагает к себе,компетентный,могу это точно сказать со своего многолетнего опыта.у меня появилась Надежда,которую я давно потеряла и уверенность,что Дмитрий Александрович вытащит меня на Белый свет,сейчас мы подбираем препараты и я почему то очень Ему. Верю.о ходе лечения обязательно напишу отзыв.
Анжела
Грамотный специалист и замечательный человек. Всегда придет на помощь! Вся моя семья обследуемся по необходимости только у него.Ему не страшно довериться.
07 серпня '17 г.
Юрий
Хороший диагност. Все, что нужно сделал быстро, результат диагностики я получил сразу после процедуры. Все понравилось. Спасибо.
05 квітня '17 г.
Жанна
У Сергея Александровича я делала бронхоскопию. Врач мне понравился — он и как человек приятный и как диагност грамотный. Я довольна выбором доктора и, при необходимости, буду обращаться только к нему.
Ендоскопіст
Лікар Щудро Сергій Олександрович спеціалізується на діагностичній та лікувальній ендоскопії у гастроентерології та отоларингології. Лікар-ендоскопіст вищої категорії. Веде прийом дорослих і дітей. Виконує езофагогастродуоденоскопію, колоноскопію, бронхоскопію. Володіє технікою проведення ендоназальної риноскопії і відеоріноскопії, що дозволяє оглянути аденоїди і голосові зв'язки через носові ходи. Також виконує взяття біопсії, лігування варикозно розширених вен стравоходу, поліпектомію, хромендоскопію й інші лікувальні процедури. Член Асоціації ендоскопістів України.
Психіатр, психотерапевт
Лікар здійснює прийом пацієнтів з психічними захворюваннями. Лікує депресію, панічні атаки, вегетосудинну дистонію, обсесивно-компульсивний розлад, головний біль, втрату апетиту, безсоння та булімію. Займається корекцією лікування, при необхідності направляє до вузькопрофільного спеціаліста.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-13
Консультація 1000/800/2000 грн.
Кардіолог, ревматолог, дитячий кардіоревматолог, педіатр
Лікар кардіолог, проводить лікування дітей і дорослих захворювання: кардіоміопатій, артеріальної гіпертензії, серцевої недостатності, аритмії, ювенільних артритів та ін.
Врач занимается диагностикой, лечением и профилактикой урологических патологий. Лечит цистит, простатит, варикоцеле, недержание мочи, уретрит, мочекаменную болезнь, пиелонефрит и другие заболевания мочевыделительной системы. Осуществляет амбулаторный прием пациентов.
Максименко Наталья Сергеевна
Давайте знайомитись, мене звати Максименко Наталія Сергіївна, лікар- невролог І категорії. Закінчила медичну академію у м.Дніпро в 2010 році, та інтернатуру за спеціальністю "Неврологія". Маю досвід роботи 12 років.
Нещодавно розпочала свою професійну діяльність у новій клініці "Бохан". В ній я зможу використовувати передові технології та співпрацювати з іншими висококваліфікованими медичними спеціалістами. Мої знання у галузі неврології дозволяють мені глибоко розуміти причини і особливості складних проблем нервової системи, зокрема вертебрології, і ефективно їх вирішувати.
Нефролог, терапевт
Надає консультування пацієнтів з патологією нирок, як лікар-нефролог, лікар терапевт. Має вищу категорію з нефрології та другу з терапії. Займається лікуванням захворювань нирок (пієлонефрит, гломерулонефрит, МКБ-нефрологічного профілю, терапевтичного профілю).
Консультація первинна - 850, повторна - 850
Ендоскопіст
Володіє всіма видами діагностичних досліджень на органах шлунково-кишкового тракту, виконує операції – поліпектомія, ендоскопічна резекція слизової оболонки. Регулярно проходить навчання з удосконалення діагностичних та лікувальних методів в ендоскопії в Україні та провідних клініках світу. Є автором понад 187 наукових праць, робіт (з них 14 – Деклараційних патентів України), 5 методичних рекомендацій, 4 інформаційні листи, 1 монографія. Завершила докторську дисертацію щодо проблеми хронічного панкреатиту.
Веде прийом дітей і дорослих. Експерт у напрямку «Дитяча дерматовенерологія» обласного управління охорони здоров'я Дніпропетровської області. Автор багатьох наукових, науково - практичних доповідей та друкованих робіт в наукових і науково - популярних друкованих виданнях.
Оториноларинголог дитячий та дорослий
Бабенко Юрий Владимирович
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні патологій горла, носа та вуха. Здійснює прийом дорослих та дітей. Проводить лікування хропіння за допомогою лазера. Виконує промивання лакун піднебінних мигдаликів, продування вух, видалення сторонніх тіл з носа та вуха.
Педіатр, дитячий ендокринолог
Литвинова Марьяна Владимировна
Лікар займається лікуванням та діагностикою всіх дитячих захворювань, у т.ч. захворювань шлунково-кишкового тракту, лікуванням TORCH інфекцій (інфекційний мононуклеоз, цитомегаловірус, мікоплазма і т.д.), захворювань бронхолегеневої патології. Проводить планові огляди, складає графіки вакцинації, проводить консультації щодо результатів додаткових методів досліджень (лабораторні показники, УЗД тощо).