Сторінка 4. Лікарі у Дніпрі (Соборний район)
Знайдено 153 лікаря
4 відгука
Мені все дуже сподобалось. Дуже уважний лікар. Це мій повторний прийом. Уважна, все пояснює дуже доступно. Дуже сподобалось. Після консультації у неї, є бажання приймати ліки так, як вона їх прописала, і ніяк інакше. Рекомендую!
Агастасия
Приємна, спокійна жінка. Добре пояснила все - дохідливо, спокійно і без поспіху. З перших хвилин помітно що хороший спеціаліст, та знається на своїй справі. Мені сподобався прийом. рекомендації виконую, зараз краще. Однозначно рекомендую!
Марта
Вполне адекватный врач. Не несет бред и не говорит на разные темы. Все только по делу. Нравятся мне такие специалисты, как Александр Петрович. Очень компетентный доктор.
Лена
К Александру Петровичу ходил за консультацией. Он сразу понял что одним общем дело не обойдется. Направил меня на анализы и был прав. Диагноз подтвердился. Благодаря вашему профессионализму, я полностью здоров.
Врач занимается диагностикой, лечением и профилактикой урологических патологий. Лечит цистит, простатит, варикоцеле, недержание мочи, уретрит, мочекаменную болезнь, пиелонефрит и другие заболевания мочевыделительной системы. Осуществляет амбулаторный прием пациентов.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-19
Нефролог, терапевт
Надає консультування пацієнтів з патологією нирок, як лікар-нефролог, лікар терапевт. Має вищу категорію з нефрології та другу з терапії. Займається лікуванням захворювань нирок (пієлонефрит, гломерулонефрит, МКБ-нефрологічного профілю, терапевтичного профілю).
Консультація первинна - 850, повторна - 850
Психіатр, психотерапевт
Лікар здійснює прийом пацієнтів з психічними захворюваннями. Лікує депресію, панічні атаки, вегетосудинну дистонію, обсесивно-компульсивний розлад, головний біль, втрату апетиту, безсоння та булімію. Займається корекцією лікування, при необхідності направляє до вузькопрофільного спеціаліста.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-19
Консультація 1000/800/2000 грн.
Дитячий офиальмолог
Займається діагностикою та лікуванням очної патології у дітей. Здійснює профілактичні огляди дітей. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз. Учасник міжнародних конференцій. Досвід роботи – 19 років.
Психіатр, психотерапевт
Кожушко Валерий Валерьевич
Лікар займається проведенням психологічних консультацій. Лікує легкі фобії, маніакально-депресивний синдром, депресію, тривожність, нервозність, панічні атаки та мігрень. Допомагає налагодити відносини в колективі та сім'ї, працює з емоційним вигоранням.
Консультація 1200 грн ( 45 хвилин), повторна ( корекція лікування 30 хв) - 800
Косметолог
Анжеліка Вікторівна спеціалізується в області косметології. Лікар проводить мезотерапію, ботулінотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, чистку обличчя. У своїй роботі активно застосовує апаратні методики.
Веде прийом дітей і дорослих. Експерт у напрямку «Дитяча дерматовенерологія» обласного управління охорони здоров'я Дніпропетровської області. Автор багатьох наукових, науково - практичних доповідей та друкованих робіт в наукових і науково - популярних друкованих виданнях.
Неврологія – це ключ до вирішення загадок головного і спинного мозку. Я вірю в те, що ретельне дослідження та індивідуальний підхід можуть допомогти навіть у найскладніших випадках і покращити якість життя кожного пацієнта. Саме тому я без вагань пішла проходити інтернатуру на кафедру неврології та нейрохірургії в м.Дніпро (2019-2021). Хоч поки і не маю 20 років досвіду, наукових регалій чи престижних нагород, я вже встигла попрацювати зі специфікою різноманітних випадків стаціонару, поліклініки та навіть невідкладних станів приймального відділення. Також регулярно відвідую семінари та проходжу курси для підвищення професіоналізму, розвитку і розширення своїх знань в усіх закутках неврології. Співпрацюючи зі мною, Ви не тільки позбудетесь болю, але й зрозумієте та приймете власне тіло. Адже гармонія з собою - запорука успіху у нашому з Вами шляху до здоров'я та відновлення.
Педіатр, дитячий ендокринолог
Литвинова Марьяна Владимировна
Лікар займається лікуванням та діагностикою всіх дитячих захворювань, у т.ч. захворювань шлунково-кишкового тракту, лікуванням TORCH інфекцій (інфекційний мононуклеоз, цитомегаловірус, мікоплазма і т.д.), захворювань бронхолегеневої патології. Проводить планові огляди, складає графіки вакцинації, проводить консультації щодо результатів додаткових методів досліджень (лабораторні показники, УЗД тощо).
Максименко Наталья Сергеевна
Давайте знайомитись, мене звати Максименко Наталія Сергіївна, лікар- невролог І категорії. Закінчила медичну академію у м.Дніпро в 2010 році, та інтернатуру за спеціальністю "Неврологія". Маю досвід роботи 12 років.
Нещодавно розпочала свою професійну діяльність у новій клініці "Бохан". В ній я зможу використовувати передові технології та співпрацювати з іншими висококваліфікованими медичними спеціалістами. Мої знання у галузі неврології дозволяють мені глибоко розуміти причини і особливості складних проблем нервової системи, зокрема вертебрології, і ефективно їх вирішувати.