Лікарі діагности (УЗД-діагност) у Дніпрі (Соборний район)
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Александр Владимирович делал мужу УЗИ сосудов шеи,смотрел внимательно,все объяснял ( я присутствовала), посмотрел даже то что и не просили. Видно что был заинтересован посмотреть и увидеть причину боли ,не просто посмотреть и отправить нас. В целом довольна доктором.
Антон
Очень грамотный специалист. Делал у него ЭКГ, УЗИ ОБП и почек. Рекомендую.
Анастасия
Это внимательный, грамотный специалист, очень нравится и как доктор, и как человек.
Андрей
Очень внимательный специалист, обследования проводит очень тщательно, обстоятельно обьясняет пациенту результаты обследования.
18 серпня '17 г.
Кардіолог, лікар УЗД
Приймає дітей з 1 року
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-05
УЗД-спеціаліст
Лікар першої категорії, фахівець в області ультразвукової діагностики. Досконало володіє методикою проведення УЗД внутрішніх органів у дорослих і дітей з метою виявлення патологій різної складності на ранніх стадіях розвитку. Проводить ультразвукове сканування магістральних судин голови та шиї (транскраніальне і екстракраніальне), дуплексне сканування верхніх і нижніх кінцівок, УЗД серця, молочних залоз, суглобів, урологічні та гінекологічні обстеження.
УЗД-спеціаліст
Лікар-сонолог, спеціалізується на проведенні УЗД. Займається ультразвуковими дослідженнями різних видів, включно з доплерографією вен і артерій кінцівок, судин голови та шиї. Проводить діагностику органів малого таза, серцеві обстеження.