Сторінка 14. Ендоскопія в Києві

Адамчук Руслана
Вдячна клініці за гуманітарну допомогу у вигляді препарату тамоксифен. Така допомога дуже доречна онкохворим в важкий воєнний час. Дякую. Ви допомагаєте нам жити.
Саша Саша
Дуже хороший і уважний лікар! Все докладно пояснив, відповідав на всі питання, дав рекомендації. Я відвідую різних лікарів, з різних питань, та в різних клініках. Але настільки висококваліфікованих - дійсно одиниці. Однозначно рекомендую!
Лев
Лікар вміє працювати з пацієнтами - уважно вислухав і пояснив діагноз. Відчувається, що йому не байдужі люди, і це дуже цінна якість для лікаря. Кваліфікація висока, розмовляє спокійно, виважено, та максимально зрозуміло. Рекомендую!
Отличная клиника, рекомендую!
Ярослав
Рекомендую всем Давида Теймуразовича как отличного диагноста и прекрасного гастроэнтеролога. Говорю это на основании личного опыта. Аппетит, нормальный стул - все восстановилось, а боли ушли.
Ірина Опошня
Оксана Олександрівна -- лікар від Бога !! Добра, уважна, грамотна, пунктуальна. Вона мене оперувала. Післяопераційний період був складний і вона вихожувала мене, приїждждала на перев'язки і в вихідні дні, навіть коли була на конференціях за кордоном в телефонному режимі також тримала все під контролем, давала цінні поради, підтримувала. Оксаночка Олександрівна, щастя Вам, міцного здоров'я, добра і достатку Вашій прекрасній родині і одне прохання- трошки більше відпочивайте. Дуже приємно, що Ви повністю віддаєтесь роботі , але.......бережіть себе !!!
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальна14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
Київ вул. Метрологічна, 17/1
м.Теремки51 8 м.Іподром59 13
Olymed, GastroZentrum (ГастроцентрОлимед) — сучасна гастроклініка, спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань кишкового тракту. Пацієнти приймаються у індивідуальному порядку за попереднім записом.
Клініка генетики репродукції "Вікторія" створена в 2007 році, займається лікуванням безпліддя, працює в області репродуктивних технологій. Фахівці центру ведуть активну науково-практичну діяльність, мають високий рівень професійної підготовки.
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки10 3 м.Славутич19 5 м.Позняки20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні...
Київ вул. Степана Руданського, 3 А
м. Берестейська24 7 м.Дорогожичі24 9
Клініка "Кафедра сучасної медицини" — багатопрофільний медичний центр із сучасним обладнанням і провідними фахівцями. Основною спеціалізацією є оториноларингология, ефективне лікування ЛОР органів. Прийом ведуть спеціалісти вищої категорії, професора і доктора медичних наук в області оториноларингології, сурдології, фониатрии, аудіології. Крім основної...
Київ с. Плюти, вул. А. Малишка, 27
Ізраїльська онкологічна клініка "ЛІСОД" працює вже більше 8 років. Установа спеціалізується на наданні сучасної онкологічної допомоги. Пацієнтам надаються послуги наступних видів: лікування раку: променева терапія; хіміотерапія; брахітерапія; хірургія; діагностика раку (ПЕТ-КТ); реабілітація пацієнтів.
ADONIS
Лікувально-діагностичний центр ADONIS на Жилянській створений, для максимального задоволення потреб українців у сучасному та якісному медичному обслуговуванні. Ми пропонуємо нашим пацієнтам найповніший спектр консультацій та діагностичних обстежень згідно з сучасними європейськими протоколами. На базі кліники працюють висококваліфіковані лікарі різних...
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Медичний центр Нова Медікал (Nоvа Medical) — сучасна клініка, в якій пацієнтів чекають високий рівень обслуговування, досвідчені лікарі та інноваційні методики лікування.
Київ Пр. Правди, 41-Е , Виноградар
м.Сирець48 18 м.Дорогожичі1 час 05 19 м.Оболонь1 час 11 15
Медичний центр "Євмакс" на Виноградарі надає послуги сімейної медицини, діагностики, педіатрії, гінекології, урології, кардіології, неврології тощо. Тут працюють досвідчені фахівці з персональним підходом до кожного пацієнта.
Київ, вул. Щербаківського, 52
м. Нивки 20 6 м.Сирець 28 9
Київ м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 14 Ж
МЕДПРОФЦЕНТР — це медичний центр, що надає комплексні послуги з багатьох напрямків. У клініці працюють профільні фахівці, які керуються інноваційними технологіями та авторськими програмами лікування.