Сторінка 4. Ендоскопія в Києві в суботу

Дарія
Приємна жіночка на рецепшені. Спокійна та приємна атмосфера в самій клініці.
У клініці всі були ввічливі, доброзичливі та уважні. Візит пройшов дійсно добре, все дуже сподобалося.
Євгенія
Все було супер, я всім задоволена, і лікарем і клінікою, гарне обслуговування
Сергій
Я задоволений візитом у клініку.
Лариса
Дуже задоволена візитом до лікаря, Грінішина Галина Георгіївна. Гарне обслуговування в клініці. Також і прийом лікаря. Сподобалося як вона оглянула, подивилася аналізи. Виписала лікування та скерувала на додаткові обстеження. Порадила мені лікаря дочка, всі ми задоволені цим лікарем і клінікою.
Наталія
Клініка досить хороша, були вже тут не вперше, тому нам дійсно все підходить. Дякуємо.
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д
р.Святошинський
Джі Ай Мед (GIMED) - це клініка сімейного здоров'я, що надає розширений спектр послуг. Медичний центр спеціалізується на професійній і якісній медичній допомозі.
  • Забір гістологічного дослідження (біопсія) під час проведення ФГДС (без вартості гістологічного дослідження біоптату) 700
  • Забір гістологічного дослідження (мультифокальна біопсія шлунку з 5 точок по OLGA під час проведення ФГДС) без вартості гістологічного дослідження біоптату) 1 200
  • Кольпоскопія 550
  • Відеокольпоскопія 700
  • ФГДС + рН-метрія + дослідження на Н.Руlori 1 650
Київ вул. Деміївська, 13, корпус 7
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки "
  • Відеоколоноскопія тотальна з анестезіологічним забезпеченням та консультацією анестезіолога 5 800
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія (ВЕГДС), без вартості анестезії, біопсії та ПГД 1 850
  • Ректосигмоскопія (без анестезії) (без ПГД) 1 500
  • Аноскопія діагностична 1 200
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія (ВЕГДС) ультратонким ендоскопом, без вартості анестезії, біопсії та ПГД 2 600
  • Відеоректосигмоскопія 1 500
  • Топографічна інтрагастральна експрес pH-метрія 2 500
Акції
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б
м.Позняки м.Осокорки
Медичний центр "IMPULSEMEDICAL" -- надійний помічник твого здоров’я Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
  • Кольпоскопія 550
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Краківська, 27
  • Кольпоскопія 400
  • Відеокольпоскопія 500
Київ вул. М. Василенка, 7
м.Берестейська17 5 м.Нивки27 6 м.Шулявська31 8
Спеціалізований діагностичний медичний центр "Уро-про" спрямовує діяльність на обстеження і виявлення різних захворювань за допомогою високоточного обладнання. Лікарі "Уро-про" працюють за європейськими стандартами, регулярно підвищуючи кваліфікацію, співпрацюють із зарубіжними партнерами. Клієнтам діагностичного центру "Уро-про" доступні послуги:
  • Аноскопія 350
  • Ректороманоскопія 450
  • Кольпоскопія розширена 460
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00
Мережа клінік Viva
Київ пр-т. Порика, 9 А
м.Сирець70 17 м.Нивки м.Мінська
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
  • Аноскопія 790
  • Відеоаноскопія 890
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія 1 690
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію (без вартості анестезії) 2 490
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
  • Відеоколоноскопія 2 490
  • Відеоколоноскопія (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію (без вартості анестезії) 2 690
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лук'янівська8 7 м.Контрактова площа26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і...
  • Бронхосанація (без анастезії) 1 800
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія (ВЕГДС) 2 400
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • Аноскопія 690
  • Відеоаноскопія 890
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія 1 690
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
  • Відеоколоноскопія 2 490
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героїв Дніпра4 м.Мінська6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова...
  • Колоноскопія діагностична 4 500
  • Біопсійний уреазний тест 700