Сторінка 2. Езофагогастродуоденоскопія (ЕФГДС) в Києві

6,0
Знайдена 81 клініка

Людмила
Здравствуйте! Долгое время обслуживаюсь в Клинике "Вива" на Антоновича, а именно у врача Сидорчук Е. С. Елена Сергеевна очень внимательный и грамотный доктор, который решил мои проблемы, за что ей благодарна.Да и Клиника уютна и чистая с доброжелательным персонал.
Євген
Дуже сподобалося, те, як лікар оглянула дитину. Більш широко бачить суть проблеми ніж здавалося. В принципі, лікар нікуди не підганяла і не поспішала. Я задоволена призначенням. Вони підбиралися коректно. Лікування допомагає. Дякую!
Ксения
Нам все сподобалося. Хороший доктор! Рекомендуємо! Лікар дуже уважна, все дізналася у нас, розпитала. Вона з турботою поставилася до дитини, дуже приємна. Дійсно цікавилася нашим здоров'ям. Обов'язково прийдемо ще. Рекомендую!
Наталия
Фтизиатр Берлинец Юрий Антонович - профессионал своего дела. Большое Вам спасибо за консультацию! (Амеда на Оболони)
Светлана
Очень понравился доктор. А докторов я видела не мало. Светлана Тимофеевна владеет такими уникальными знаниями из различных областей медицины которые не всегда известны профильным специалистам. Очень компетентный и человечный доктор. Она мне очень помогла в лечении нескольких проблем со здоровьем. Жаль, что я не познакомилась с нею раньше. Здоровья ей и успехов в жизни. Спасибо клинике за такого доктора.
Александр
Супер квалифицированный специалист.
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія 1 490
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію (без вартості анестезії) 2 290
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 790
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Мережа клінік Viva
Київ вул. 49-а Садова, 28 , Осокорки
м.Осокорки20 9 м.Славутич20 9
Клініка Віва (Viva) на Осокорках є багатопрофільним медичним закладом, співробітники якого надають професійну лікувально-діагностичну допомогу, як дорослому населенню, так і малюкам. Штат співробітників клініки представлений досвідченими лікарями, які мають високу кваліфікацію та вміють знайти підхід до кожного пацієнта. Клініка працює по 30 напрямам, що...
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія 1 490
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 790
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10
м.Лівобережна7 2 м.Дарниця16 10 м.Гідропарк26 5
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Нова" використовує широкий діапазон діагностичних і терапевтичних послуг для виявлення і лікування різних захворювань. Провідні напрямки роботи медцентру: акушерство і гінекологія, педіатрія, терапія, кардіологія, гастроентерологія, урологія, проктологія, ендокринологія, хірургія, дерматокосметологія і...
  • ФЕГДС з уреазний тестом 1 000
  • Езофагогастродуоденоскопія (ЕФГДС) 850
  • ФГДС без наркоза 1 190
Іштар — це клініка сучасного зразка, що відкрила свої двері для пацієнтів будь-якого віку. На території медичного центру надають розширений спектр послуг, включаючи інструментальну діагностику. Лікарі регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, що дозволяє впроваджувати на практиці оновлені методики терапії.
  • Пакет, ЕГДС + КС під наркозом (за узгодженням із лікарем) 4 800 5 200
Днепролаб
Київ вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна26 6 м.Чернігівська16 5 м.Дарниця3 1
Сучасний діагностичний центр на м. Дарниця "Дніпролаб" спеціалізується на проведенні високоточних ультразвукових та ендоскопічних досліджень, дуплексному скануванні організму. Спеціалісти даного закладу проводять більш ніж 500 видів діагностичних досліджень.
  • Відеоезофагогастродуаденоскопія (ВЕГДС) з визначенням хелікобактер пілорі (Helicobacter pylori) без медикаментозного сну 1 200
  • Анестезіологічне забезпечення (медикаментозний сон) при відеоезофагогастродуаденоскопії 1 150
  • Відеоезофагогастродуаденоскопія (ВЕГДС) з визначенням хелікобактер пілорі (Helicobacter pylori) без медикаментозного сну з записом відео дослідження на електронний носій 1 050
Київ вул. Цитадельна, 7
м.Печерська15 11 м.Арсенальна22 7
Багатопрофільний медичний центр "Амедіа" на вул. Цитадельній відноситься до мережі медустанов міста, надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг і профілактики різних захворювань.
Київ вул. Златоустівська, 16
м.Вокзальна17 8 м.Університет18 10
Багатопрофільна клініка "Амедіа" на Златоустівській надає всебічну медичну допомогу для всієї родини, входить в мережу медичних закладів. У клініці працюють два основних відділення - дитяче та доросле. Більшість лікарів медзакладу мають вищу, першу або другу кваліфікаційну категорію, серед них кандидати наук в галузі медицини.
4,0
Київ с. Софіївська Борщагівка, ул. Петровская, 1 (ЖК Барселона)
Багатопрофільна клініка "Амедіа" в ЖК Барселона відноситься до мережі сімейних клінік Києва, забезпечує якісну медичну допомогу на рівні міжнародних стандартів для дітей і дорослих. У штаті клініки лікарі вищої кваліфікаційної категорії, що забезпечують діагностику і лікування різних захворювань.
7,1
Київ просп. Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки м.Осокорки м.Харківська
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
  • Езофагогастродуоденоскопія (фіброгастродуоденоскопія) (ЕГДС/ФГДС) 1 300
  • Ультратонка відеогастродуоденоскопія 2 100
  • Ультратонка відеогастродуоденоскопія дітям від 3-х років 1 500
  • (Дітям) Езофагогастродуоденоскопія (фіброгастродуоденоскопія) (ЕГДС/ФГДС) 1 800