Сторінка 9. Дуплексне сканування судин шиї (брахіоцефальнихартерій) в Києві

Знайдено 177 клінік

Сб Нед Цілодобово
Владислава Ігорівна
Рекомендую педіатра в мц Агапіт! Професіонал і гарна людина.
Сергій
Дякую педіатру Ірині Віталіївні за професійну консультацію.Призначила лікування яке відразу дало результат.
Кірпа Надія
Відвідали нове відділення МЦ Агапіт на Позняках. Приємний персонал,помірні ціни, а головне чудовий педіатр.
Костянтин Максимович
Дуже задоволені візитом до педіатра. Вдячні за консультацію і рекомендації.
Ангеліна
Васильєва Ірина Віталіївна кваліфікований лікар і приємна людина з чудовим відношенням до маленьких пацієнтів!
Роман Олександрович
Дуже задоволений візитом до лікаря. Лікар приємна, уважна, все робить швидко, професіонально.Рекомендую.
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки13 5 м.Позняки13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного...
Київ вул.,О. Мішуги, 3В , Позняки
м.Позняки4 2 м.Харківська14 5 м.Осокорки20 3
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
  • УЗД судин шиї дуплексне сканування 500
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки7 3 м.Позняки10 5 м.Славутич21 6
Медичний центр "Ваш ЛІКАР" на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна...
Київ пр-т Петра Григоренка, 13б
м.Позняки19 4 м.Харківська33 4
Багатопрофільна приватна клініка "Інсайт Медікал" надає широкий спектр медичних послуг. Тут практикують фахівці за 15 напрямами в медицині. У клініці можна отримати консультацію в області акушерства та гінекології, кардіології, хірургії, психології, неврології, психіатрії, ендокринології та інших.
Консультативний центр лікування та діагностики "Адепт Лелека" розпочав свою діяльність у 2000 році на базі медцентру "Адепт", пропонує пацієнтам повний комплекс ультразвукової діагностики організму. Проводить прийом дітей з народження, в тому числі дитяча гінекологія.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • Доплерографія судин шиї 500
Київ вул. Старокиївська, 9
м.Політехнічний інститут9 10 м.Лук'янівська22 9
Багатопрофільна клініка "Валерія" - це приватний медичний центр, який почав функціонувати в 2002 році. Специфіка установи - педіатрія. Тут був відкритий перший в Україні дитячий стаціонар приватного типу. Клініка також веде прийом і дорослих пацієнтів. Серед працівників центру - кандидати медичних наук.
6,2
Київ пер. Нестеровський, 13/19
м.Університет м.Театральна
Медичний центр "Альфа-Віта" — медичний заклад нових технологій! Сучасне обладнання кабінетів, новітня діагностична апаратура, передові лабораторні методики, кваліфіковані фахівці.
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактова площа7 3 м.Тараса Шевченко10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог,...
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.