Чупахин Юрий Анатольевич
Травматолог, Ортопед
Лікар першої категорії
Лікар-ортопед першої кваліфікаційної категорії, займається лікуванням захворювань суглобів і кісток. Проводить медикаментозні блокади і внутрішньосуглобові ін'єкції, вправляє вивихи. Завдає гіпсові і шинуючі пов'язки при переломах. Контролює процес зрощування кісток. Виконує шкірну пластику, видаляє новоутворення, зшиває сухожилля. Веде консультативний прийом пацієнтів.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Игорь
14 червеня '17р.
Под чутким надзором Юрия Анатольевича, мой перелом правильно сросся, и не возникло никаких осложнений. Я очень доволен работой этого доктора.
29 березеня '17р.
Все знают, что с возрастом организм уже не такой крепкий. Я не знаю что мама делала, но умудрилась вывихнуть запястье. Повела я ее к Юрию Анатольевичу. Благодаря ему, все быстро вернулось в норму. Спасибо.
Борис
10 вересня '16р.
Полностью восстановил функционирование конечностей, рекомендую
Єва
03 липня '16р.
Чудовий лікар, все пояснює, розповідає, зайвого не призначає.
20 березеня '21р.
Прекрасный специалист. Очень хороший и отзывчивый человек. Обращались с разрывом ахилла. Получили незамедлительную помощь. Операция прошла успешно. Всем рекомендую!
- Консультація ортопеда
- Діагностика та лікування вивихів
- Лікування переломів
- Лікування деформації стопи
- Пластика сухожиль
- 1997 р. – Донецький національний медичний університет імені М. Горького.
Курси підвищення кваліфікації
- 1999 р. – семінар "Лікування ушкоджень таза", м Слов'яногірськ;
- 2001 р. – тренінг "Оперативна робота спільно з американськими ортопедами", м. Єнакієве ;
- 2003 р. – семінар "Захворювання та пошкодження колінного суглоба", м. Київ;
- 2004 р. – курси по травматології та ортопедії, підтвердження 2-ї категорії, м. Донецьк;
- 2009, 2013, 2014 рр. – курси по травматології та ортопедії, підтвердження 1-ї категорії, м. Донецьк.
Схожі спеціалісти:

Ортопед, Травматолог, УЗД-фахівець