Пластика носа у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі пластичні хірурги
Ринопластика 15000 грн
Вторинна ринопластика 40000 грн

Пластика носа ― це операція зі зміни форми та розмірів носа, поліпшення його зовнішнього вигляду в цілому. Також проводиться з метою усунення вроджених дефектів, деформації після травм і поліпшення дихання через ніс.

Підготовчі процедури

Проводять повноцінне медичне обстеження. За два тижні до процедури необхідно припинити прийом препаратів, що розріджують кров, впливають на артеріальний тиск. Слід відмовитися від куріння й алкоголю, уникати активних сонячних променів. За 8 годин до пластики носа слід відмовитися від прийому їжі та рідини.

Пластика носа

Види ринопластики:

• закрита (розріз робиться в порожнині носа на поверхні слизової оболонки, а на шкірі не залишається шрамів);
  • відкрита (проводиться, якщо з порожнини носа неможливо провести весь обсяг операції);
  • повторна (якщо під час першої операції неможливо було вирішити намічені завдання);
  • ринопластика з використанням філерів ― невеликих імплантів (за допомогою філерів лікар усуває дрібні косметичні дефекти).

Показання та протипоказання

Проводиться за такими показаннями:

• непропорційно великий або маленький ніс;
  • неприваблива форма носа;
  • горбатий або довгий ніс;
  • об'єднані дефекти носа (наприклад, горбатий і довгий ніс);
  • сідлоподібний ніс, тобто є западання спинки носа;
  • деформація кінчика носа (вкорочення, сплощення тощо);
  • асиметричні крила носа;
  • широке перенісся, великі ніздрі;
  • викривлена носова перегородка;
  • гіпертрофія і поліпи носових раковин;
  • дефекти носа, отримані після інфекційних захворювань чи в результаті травми;
  • порушення носового дихання;
  • деформація носа в результаті видалення пухлин.

Має низку протипоказань:

• туберкульоз;
  • атрофічний риніт;
  • активна форма герпесу;
  • погане згортання крові;
  • гнійничкові захворювання в місці проведення операції;
  • захворювання серцево-судинної системи, нирок;
  • наявність гострих вірусних інфекцій;
  • порушення центральної нервової системи;
  • злоякісні утворення;
  • венеричні хвороби.

Наслідки

Можуть бути такі ускладнення:

• нудота, слабкість, підвищення температури;
  • носова кровотеча;
  • синці, набряки, гематоми;
  • утруднення дихання, втрата нюху;
  • виникнення інфекції;
  • внутрішньочерепні ускладнення;
  • некроз шкіри, хрящової або кісткової тканини;
  • поява грубих рубців, кісткової мозолі, судинної сіточки, пігментації;
  • викривлення носа й інші його деформації.
6,0
Знайдено 5 клінік

Сб
Наталя
Відвідала масаж у Андріани! Відмінно!!!
Коваль Ірина Миколаївна
Каширцева Оксана Миколаївна , наш сімейний лікарь,врятувала мого чоловіка від страшної хвороби,а родину від горя.Вона змогла вмовити чоловіка пройти не дуже приємні аналізи.Все виявили на ранній стадії.Щіро дякуємо, вдячні на життя.
Володимир
Доброго дня.Хочу висловити щиру подяку хірургу Кіхтяк Тарасу Андрійовичу -лікар знаючий свою справу,уважний ,професійний, компетентний Вислухає спокійно не поспішаючи.Багато років хворів на варикозне розширення вен.Після появи трофічних виразок консультацій з лікарями постало питання де робити операцію.Прочитавши в інтернеті відгуки по різних клініках,ми зупинилися на клініці Корона' і не пожалкували.Подзвонивши,нам призначили зустріч.На рецепції нас зустріли приємні дівчата ввічливі,легка спокійна музика.До нас особисто підійшов Тарас Андрійович провів в кабінет ,фахово проконсультував, зробив УЗД порадив що нам краще зробити і які наслідки можуть бути Після операції в палаті запропонували каву мені і дружині.Через годину пішов додому.За три дні а потім через місяць приходив на повторний огляд робили УЗД і все безкоштовно.Також хочу подякувати пані Ірині і всьому персоналу.Рекомендую всім клініку Корона' Із вдячністю Кузьменко Володимир. Хай вам щастить.
Богдан
Висловлюю подяку Кіхтяку Т. А. І Кіхтяк І. В. та всім операційним медсестрам за вдало проведену операцію, бажаю всім здоровя мирного неба та хороших пацієнтів!!! Рекомендую всім клініку Корона!!! З повагою, Богдан
7,6
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • Вторинна ринопластика 40 000
  • Ускладнена ринопластика 35 000
  • Часткова ринопластика 18 000
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі «Медікавер».
5,2
Львів пр-т Чорновола, 45 А (корп. 4, пов. 2)
р.Шевченківський
Приватна хірургічна клініка «ProCosmetic» - багатопрофільний медичний центр, створений на базі міської косметологічної лікарні. Відділення пластичної хірургії спеціалізується на лікуванні вроджених та набутих дефектів. Приймають лікарі: Олашин Василь Васильович, Савчин Василь Степанович
Працює з
Пн: 09:30-11:00 Ср: 09:30-11:00 Сб: 10:00-12:00
5,2
Львів вул. Огієнка, 3
р.Галицький (Центр)
Відділ пластичної та естетичної хірургії клінічної лікарні львівської залізниці створена у 2001 році, займається реконструктивними хірургічними операціями та косметологічними процедурами. Фахівці медичного центру є лікарями вищої кваліфікації.
Львів пр-т Чорновола, 45 А (корп. 4, пов. 2)
р.Галицький (Центр)
Центр професійної естетичної хірургії надає медичну допомогу в сфері корегування зовнішнього вигляду, пластики різних частин тіла. Операції проводить пластичний хірург з багаторічним досвідом.
Працює з
Пн: 10:00-12:00 Ср: 10:00-12:00 Пт: 10:00-12:00