Врачи стоматологи в Николаеве (Заводский район)

Мілана
Лікар дуже уважна, добре все пояснила. Запропонувала декілька варіантів лікування моїх зубок. під час спільної дискусії зійшлися на одному. Все пройшло як найкраще. Щиро вдячна лікарю за професіоналізм. Якщо що, прийду ще!
Рипсиме
Дуже професійний лікар! Швидко та якісно, а що найголовніше, без болю видалила зуб мудрості. Після надала необхідні рекомендації, та попросила прийти наступного дня для огляду, на безоплатній основі. Я дуже задоволені прийомом. Спасибі лікарю.
Стоматолог-хирург
Врач специализируется на лечении запущенных форм зубных патологий хирургическими методами. Занимается зубной имплантацией, удалением молочных и постоянных зубов. Выполняет пластику уздечки верхней губы. Систематически повышает квалификацию на курсах по специальности.
Мілана
Николаев ул. Генерала Карпенко, 5 р.Заводский