Мислович Мар'яна Орестівна
Трансплантолог з пересадки волосся
лікар першої категорії
Мар’яна Орестівна надає консультаційні послуги в галузі дерматології та трихології. Займається діагностуванням та лікуванням таких заховрювань, як себорея, екзема, акне, герпес, псоріаз тощо. Спеціалізується в галузі дерматоонкології та практикує трансплантацію волосся.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Марія
05 грудня '21р.
Мала необхідність потрапити на консультацію до лікаря трихолога Мар'яни Орестівни, і хочу залишити позитивний відгук!
Компетентний спеціаліст, така відчайдушна!
Одразу видно, що хоче допомогти, вміє вислухати та дає зрозумілі рекомендації!
Жаль, що не потрапила, ще з самого початку як почало випадати волосся, так би була більша ймовірність його вберегти!!!
Рома
26 листопада '21р.
Дуже дякую трансплантологу волосся Мислович Мар’яні Орестівні за новий образ! Дуже задоволений! Всім рекомендую)))
Марія
25 листопада '21р.
Відвідую клініку не вперше і не востаннє.Дуде привітний персонал,дівчатка готові завжди помогти,підказати,лікар Мислович Мар'яна Орестівна лікує мене вдруге і я дуже задоволена!!всім рекомендую клініку 'Веромед',тут вам допоможуть здолати недугу!
Таня
01 листопада '21р.
Була на прийомі в трихолога Мислович Мар'яни. Вона дуже делікатно провела огляд, порадила оптимальний догляд. Відразу було видно що професіонал. Взагалі весь персонал дуже ввічливий. Не відчувалось ставлення 'Не мій клієнт - не моя морока'. Без різниці до кого я на прийом записана, всі були раді мене бачити. Це дуже приємно! Адміністратор дуже уважна. Ще потішила відсутність черг!
Віталій
16 жовтня '21р.
Робив пересадку волосся тут, тепер як нова копійка
Віталік
14 жовтня '21р.
Мислович Мар’яна - найкращий трансплантолог волосся у Львові!
Перевірив на собі особисто)
Якщо вагаєтесь, чи робити пересадку волосся, то женіть всі сумніви геть і сміливо записуйтесь на процедуру!)
Назар
02 жовтня '21р.
Звернувся у ВероМед по питанню трансплантації волосся. Проконсультувався з трихологом, отримав вичерпну інформацію, зважився на пересадку методом FUE. Операція пройшла успішно, було пересаджено 2000 графтів. Приємно вражений професійністю лікаря трихолога Мар’яни Орестівни Мислович і колективу її асистенток. Через чотири місяці спостерігаю значне збільшення волосяного покриву на голові, планую наступний етап тпрансплантації.
Настя
13 липня '18р.
Я дуже вдячна цьому мікарю за її допомогу. Вона швидко і безболісно вирішила питання моєї голови. Тепер я можу не боятися зауважень оточуючих стосовно моєї лупи. Мар'яна Орестівна допомогда мені , показала і росказала як я маю доглядати за шкірою голови.Ще раз вам дякую!
Павло
28 червеня '18р.
Лікар трихолог Мислович Мар'яна Орестіана відома в нашому місті ,як лікар , який дійсно може позбавити тебе такої хвороби як лупа. Дійсно хвороба не лише псує твій зовнішній вигляд , а й шкодить твоєму здоров'ю. І про це треба памятати завжди .Вона з усією професійною відповідальністю підійшла до питання. Обстежила шкіру голови, зробила пару тестів, назначила додаткове обстеження та лікування.Тепер я сміло можу носити чорні речі.
- 2009 р. - ЛНМУ ім. Данила Галицького;
- 2011 р. - отримала сертифікат за спеціальністю «Дерматовенерологія».
Курси
- Тематичне удосконалення за спеціальністю "дерматоонкологія " в інституті дерматології та косметології доктора Ольги Богомолець;
- Вивчала за кордоном методику трансплантації волосся.
Участь в асоціаціях
- Член Всеукраїнської асоціації лікарів дерматовенерологів і косметологів;
- Член асоціації дерматовенерологів Львівщини;
- Член асоціації трихологів України.
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Берестейская
Васильковская