Сторінка 2. Функціональна діагностика у Львові в суботу

7,0
Знайдено 33 клініки

Сб Нед Цілодобово
Ірина
Чудовий медцентр, рекомендую! Завжди приємне обслуговування.
Богданова Евва Андріївна
Уважно вислухати та розпитали про проблему з котрою звернулась,лікар з теплотою та увагою поставився до дитини та зробив первинний огляд,надав лікування,та розписав в деталях весь курс!Ми задоволені!Рекомендую!
Засадний Ростислав Зенонович
Козачок Вікторія Олексіївна
Все добре
Рущак Марія Михайлівна
Дуже задоволена як ввічливістю персоналу на рецепції, так і професіоналізмом лікаря. Лікар оглянула, детально все пояснила.
Проців Наталія Валентинівна
Все сподобалось, лікар компетентна, доступно розповіла про мою проблему.
Cеть медицинских центров "Мати та дитина"
8,5
Акції
Львів вул. Замарстинівська, 85 А
р.Шевченківський
Медичний центр "Мати та дитина" — це сучасна клініка репродуктивного здоров'я, що надає повний комплекс послуг з планування вагітності.
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 450
8,2
Львів вул. Шевченка, 62
р.Шевченківський
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • Ехо-КГ + ЕКГ +консультація провідного кардіолога дитячого 1 700
  • Електроенцефалограма 850
7,0
Львів вул. Липова Алея, 13
р.Галицький (Центр)
Клініка професора Стефана Хміля у Львові надає спеціалізовану допомогу в галузі гінекології, включаючи оперативні втручання та допоміжні репродуктивні технології. Ми гарантуємо індивідуальний підхід та турботу про кожного пацієнта, забезпечуючи високоякісну медичну допомогу у комфортній атмосфері.
  • ЕКГ 300
Симбіотика (Symbiotyka)
6,9
Львів вул. Володимира Великого, 2
р.Франківський
Symbiotyka — це симбіоз турботи, досвіду та передових технологій у кардіології, судинній хірургії, ортопедії та стоматології. З 2011 року ми забезпечуємо комплексний підхід до здоров'я пацієнтів, гарантуючи якісні результати лікування та комфорт.
  • ЕКГ з розшифруванням 400
  • ХОЛТЕР – моніторування 1 400
  • ХОЛТЕР кожна наступна доба 1 000
  • ТРЕДМІЛ-запис і аналіз електрокардіограми під час навантаження з консультацією лікаря 2 000
  • Добовий моніторинг артеріального тиску (24 години) 800
  • Добове моніторування ЕКГ (за Холтером) 1 250
  • ЕКГ-стрічка 350
Львів вул. Коциловського, 32
р.Личаківський
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч,...
  • Комп'ютерна спірографія з фармтестом 800
  • Спірографія (дослідження функції легень) 700
  • Комп'ютерна електрокардіографія (з інтерпретацією лікаря) 500
  • Оксигемометрія (вимірювання ступеня насиченості артеріальної крові киснем) 50
  • Експрес діагностика організму 15 хв. (сегментарна діагностика) 1 000
  • Комп'ютерна електрокардіографія 400
  • Електроенцефалографія+ ЕКГ 1 000
6,7
Львів вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)
р.Шевченківський
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини.
  • Електрокардіограма 200
6,7
Львів вул. Малоголосківська ,16Б (Голоско)
р.Шевченківський
МЦ "Формула життя" -- це сучасний медичний центр з кваліфікованими лікарями. Ми надаємо широкий спектр послуг в галузі медицини, включаючи консультації лікарів, діагностику та лікування. У нас використовуються найсучасніші технології та методики, що дозволяють швидко та ефективно діагностувати та лікувати різноманітні захворювання.
  • Електрокардіографія (з розшифровкою) 400
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі "Медікавер".
7,6
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • ЕКГ без трактування 150
  • Ларенгоскопія 900