Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Шукаємо лідера в нерівній сутичці: спорт чи ліпосакція

Шукаємо лідера в нерівній сутичці: спорт чи ліпосакція

Кожна дівчина мріє бути красивою і чарівною. Безумовно, ідеали краси у кожного з нас різні, але превалює образ стрункої дівчини у красивому одязі на підборах, чи не так? Кожен вибирає свої методики "моделювання" тіла. Онлайн-сервіс запису Likarni.com поговорив з провідними лікарями-дієтологами Києва про різноманітні методи здобуття стрункого і підтягнутого тіла. Спорт або ліпосакція виграють у сутичці за красиву фігуру, дізнаєтеся у цій статті.

Ліпосакція як швидкий, але чи ефективний метод.

Ліпосакція — популярна пластична операція, яка виконується з метою корекції фігури за допомогою локального видалення надлишків жиру. Процедура дійсно дає швидкий видимий, але не завжди тривалий результат. За допомогою методики можливо видалити скупчення жиру тільки на певних ділянках тіла: стегна, живіт, гомілки. Ліпосакція не проводиться при вираженій артеріальній гіпертензії, цукровому діабеті, вагітності, ендокринному ожирінні, порушенні роботи нирок і печінки, вірусних захворюваннях, виразці шлунка, психічних захворюваннях, порушенні згортання крові, пороках серця, онкопатологіях.

Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Відразу після оперативного втручання ви не побачите тих форм, які звикли бачити в глянцевих журналах. Відразу ж згадаємо наш улюблений спорт — якщо у людини серйозні відхилення ваги від норми, йому будуть показані дієта, масаж і фітнес. Отже, однією лише ліпосакцією не вийде придбати красиву фігуру. До того ж ліпосакція проводиться не на всіх ділянках тіла.

Після оперативного втручання також можливі наслідки, якщо не дотримуватися основних рекомендацій. А основні рекомендації досить прості — після процедури показані дієта і спорт. І знову повертаємося до того, що фізичні вправи і правильне харчування нікуди не зникнуть із вашого життя.

Ліпосакція — це не метод зниження ваги!

Вам доведеться дотримуватися дієти, займатися спортом і підтримувати фігуру в тонусі. Однією тільки ліпосакцією не вдасться стати красивою, стрункою, худенькою. Якщо після ліпосакції не дотримуватися дієти і не займатися спортом, ймовірність набрати зайву вагу після оперативного втручання збільшується в кілька разів. Уже через місяць після проведення процедури показані заняття фітнесом.

За допомогою ліпосакції неможливо повністю позбутися целюліту.

Жир і целюліт — це два протилежні поняття. Целюліт і жир утворюються в організмі людини по різному, при цьому целюліт може бути навіть у худих жінок. За допомогою ліпосакції не вийде позбутися целюліту, можна, навпаки, погіршити стан "апельсинової кірки". Позбутися целюліту допомагають тільки правильне харчування і фізичні вправи.

Ліпосакція — це все ж операція, яку завжди можна встигнути зробити, якщо це дійсно вже дуже необхідно. Спорт — доступний, правильний, здоровий та ефективний метод корекції фігури. Для того щоб займатися спортом, не потрібно мати нечувані суми, вдаватися до серйозних зусиллям.

Ліпосакція без спорту і правильного харчування створить тільки тимчасову ілюзію красивого тіла.

Звичайно, вибір за кожним з нас, але все ж фізичні вправи, здоровий спосіб життя і правильне харчування — запорука гарного тіла і бадьорого духу!

Полтава пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)
8,7
Відкрита в Полтаві в 2010 році філія Міжнародної мережі медичних центрів «ОН Клінік» була другим в Україні медичним центром, що складається всього лише з двох відділень: проктологічного і дерматологічного. Однак успіх інноваційних методик і сучасного підходу до лікування перевершив всі очікування. Через два роки - Полтавська філія розширилася: до вже існуючих відділень приєдналися гінекологічне, урологічне та гастроентерологічне відділення, кабінет УЗД, збільшився спектр фізіотерапевтичних процедур.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 09:00-15:00
Кременчук вул. Київська, 14
7,5
Медичний центр сімейного здоров’я має першу категорію акредитації, надає допомогу у лікуванні та діагностиці багатьох хвороб по 20 спеціалізаціям. Лікарі клініки мають медичну освіту, багаторічний досвід та високу кваліфікацію.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-15:00 Нд: 08:00-15:00
Багатопрофільна поліклініка No1 пропонує пацієнтам будь-якого віку всебічне амбулаторно-діагностичне обстеження, консультації профільних фахівців, призначення схеми лікування. Тут ведуть прийом доктора різних напрямків: сімейні лікарі, терапевти, педіатри, хірурги, неврологи, ендокринологи та інші профільні фахівці. Використовується комплексний підхід до діагностики захворювань.
Записатися на прийом
Пн: 08:00-16:00 Вт: 08:00-16:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-16:00 Пт: 08:00-16:00
8,9
Медичний центр Oxford Medical в Рівному відноситься до всеукраїнської мережі однойменних клінік, займається лікуванням різних захворювань малоінвазивними (безопераційними) методами. У клініці ведуть прийом проктологи, урологи, гінекологи, флебологи, педіатри, неврологи, масажисти, ревматологи, дерматологи, косметологи, отоларингологи та фахівці з ультразвукової діагностики.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-17:00 Нд: 08:00-17:00
Хмельницький вул. Подільська 93/1, БЦ «Куб», 2-й поверх
8,7
Медичний центр "Оксфорд Медікал" є філією міжнародної мережі клінік, займається лікуванням різних захворювань малоінвазивними методами за 6 напрямками. Лікарі центру мають першу категорію кваліфікації, багаторічний досвід, пройшли додаткові тематичні курси та семінари.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Нд: 08:00-17:00
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 1/2
8,5
Медичний центр "Призма ОН" працює з 1996 року, надає повну кваліфіковану медичну допомогу у галузі акушерства і гінекології, терапії, неврології, ультразвукової діагностики.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 10:00-17:00 Сб: 10:00-14:00
Рівне вул. Київська, 78 Г (територія Обласної лікарні)
7,0
Медичний діагностичний центр "Експерт" проводить всебічну діагностику організму за допомогою сучасного комп’ютерного томографа відомого виробника. Фахівці центру мають кваліфікацію, постійно приймають участь у семінарах, конференціях міжнародного рівня.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-18:00
8,5
Центр відновлення зору Анатолія Совви входить до розвиненої мережі клінік, спеціалізується на діагностиці, лікування та профілактиці патологій очей. В штаті клініки кваліфіковані фахівці.
Записатися на прийом
Пн — Пт: 09:00-18:00