Сторінка 2. Лікарі педіатри в Києві (Святошинський район)
Знайдена 21 лікар
Людмила
Ходим с рождения малиша.Очень хорошый доктор, ничего лишнего не назначает.Всегда готова прийти на помощь. Очень ценим ее как врача.
Милана
Попали на приём к Коровяковской совсем недавно, когда возникли проблемы с вакцинацией. Елена Павловна провела полный осмотр, внимательно изучила все наши меддокументы, сделала несколько назначений. А после разработала для нас план прививок и дала несколько очень полезных советов. Уверена, что будем обращаться к ней ещё.
Маша
Наблюдает нас с детства уже много-много лет. И не перечислить и не пересказать сколько раз она нам уже помогала. Готовы на нее Богу молиться! Спасибо огромное!!
15 грудня '16 г.
Маша
Вот уже несколько лет Елена Павловна - наша поддержка и опора. Чуть что не так - бежим к ней. Еще ни разу до осложнений и тяжелых состояний дело не доходило. Лечит на ранних стадиях все очень качественно, лишнего ни когда не назначает
10 вересня '16 г.
Педіатр
Лікар-педіатр першої кваліфікаційної категорії спостерігає дітей різного віку, починаючи з дитинства і до повноліття. Консультує з питань введення прикорму, вакцинації, особливостей догляду та медичної грамотності. Проводить планові огляди, діагностує недуги і призначає лікування. Стежить за станом здоров'я дитини в перші роки життя, займається складанням раціону для діток з патологіями травної системи. Оформляє довідки для навчальних закладів.
Колодий Юлия Ивановна
Лікар також консультує онлайн
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-11
Педіатр
Лікар педіатр. Надає послуги з лікування та діагностики дитячих захворювань, веде консультативний прийом, діагностує інфекційні, хронічні захворювання та ін.
Консультація от 630 грн.
Педіатр
Веде консультативний прийом дітей до повноліття, здійснює лікування багатьох дитячих захворювань з урахуванням віку і анамнезу пацієнта. Проводить огляд перед вакцинацією.
Консультація
Педіатр
Лікарка спеціалізується в області педіатрії. Здійснює спостереження дітей з народження і до 18 років. Займається профілактикою фонових патологій, виявленням і терапією соматичних та інфекційних хвороб. Надає невідкладну допомогуу критичних станах, проводить вакцинацію, веде медичну документацію. Виконує внутрішньом'язові і внутрішньовенні ін'єкції.
Консультація
Остапенко Юлия Юрьевна
Пріоритети в роботі: уважний та індивідуальний підхід до кожного малюка та його родини.
Чіткі та зрозумілі роз’яснення, зрозумілі відповіді на всі питання батьків.
Повага та розуміння для кожної родини
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії, лікує такі захворювання, як ГРВІ, грип, кір, свинка, краснуха, вітряна віспа, дизентерія, бронхіт, риніт, алергія, муковісцидоз.
Педіатр
Лікар спеціалізується на планових оглядах дітей першого року життя. Займається оцінкою основних показників, зокрема, ваги і зростання. Оцінює загальний стан, напрямки на лабораторні і діагностичні дослідження. Лікує гострі респіраторні та вірусні захворювання. Приймає в плановому порядку.
Шахраманова Наталья Алексеевна
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, пальпацію, перкусію, аускультацію, отоскопію, фарингоскопію, пульсоксиметрію, тонометрію, призначення лікування та контроль за ходом терапії, оформлення довідок про стан здоров’я дітей, складання графіка вакцинацій. Також Наталія Олексіївна проводить патронаж новонароджених, консультації по грудному вигодовуванню.
Листушенко Светлана Игоревна