Сторінка 3. Лікарі хірурги в Києві (Печерський район)

Людмила
Андрей Евгеньевич доктор от Бога! Он мне спас жизнь. Это великолепный, добрый очень внимательный человек. Лучший доктор!
Денис
Дуже задоволений, що саме Олексій провів операцію на нозі. Все минуло професійно, не боляче! Раджу вам цього лікаря! І як людина, і як лікар, дуже приємний, добрий та уважний! Рекомендую !!!!
Катерина
Отличный врач, профессионал своего дела! Рекомендую!
Матвей
Профессионал своего дела, очень внимательный и щепетильный доктор! Рассказал все доходчиво без всякого нарциссызма. Рекомендую
Флеболог, Судинний хірург
Лікар Скринник О. А., судинно хірург, флеболог, спеціалізується на склеротерапії, венектомії, а також еходопплерографії.
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б р.Печерський
Хірург-ендокринолог, хірург, Ендокринолог
Доктор Коваленко Андрій Євгенович має вищу категорію з хірургічної ендокринології, отримав докторський науковий ступінь. У його компетенцію входить проведення операцій при онкологічних і аутоімунних захворюваннях щитовидної залози. Надає допомогу в реабілітації після оперативного втручання.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Хірург, проктолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-12-04
Хірург, проктолог, лікар УЗД
Флеболог, хірург
Лікар-флеболог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає консультаційні послуги з питань діагностування, лікування та профілактики різних порушень судинної та лімфатичної системи людини. Займається лікуванням різних захворювань вен (варикоз, тромбоз, тромбофлебіт і ін.) Як хірургічним, так і терапевтичним способом. Займається проведенням склеротерапії (в тому числі і пінної) і косметичної венектомія.
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б р.Печерський
Хирург, проктолог
Київ вул. Професора Підвисоцького, 4 А м.Звіринецька95
Хірург, лікар УЗД
Хірург Негрієнко Костянтин Вікторович спеціалізується на операціях щитовидної залози і надниркових залоз, доброякісних утворень шкіри, м'яких тканин, ран і запальних процесів різної локалізації. Має багаторічний досвід роботи.
Пластичний хірург, хірург загального профілю
Лікар Лепендін Олег Миколайович, хірург, спеціалізується в області пластичної хірургії. Надає консультаційні послуги з питань можливої корекції шкіри і частин тіла. Займається пластикою обличчя і шиї, підтяжкою і омолодженням шкіри. На практиці застосовує ін'єкції ботулотоксину.
Консультація 2000 грн.
Проктолог, флеболог, судинний хірург
Лікар-флеболог, проктолог, хірург вищої категорії. Володіє терапією патологічних процесів в судинах нижніх кінцівок, включаючи хронічну венозну недостатність, варикоз, тромбофлебіт, тромбоз і т.д. Є автором кількох статей в медичному журналі «Хірургія України».
Пластичний хірург, хірург
Лікар-хірург першої категорії, пластичний хірург, кандидат медичних наук. Провідний спеціаліст з пластичної та реконструктивної хірургії. Спеціаліст з проведення реконструктивних і естетичних операцій, в тому числі пластики грудей, лазерної ліпосакції, реконструкції пластики носа, естетичної підтяжки обличчя і ін.