Скринник Олексій Анатолійович
Флеболог, Судинний хірург
лікар другої категорії
Лікар Скринник О. А., судинно хірург, флеболог, спеціалізується на склеротерапії, венектомії, а також еходопплерографії.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Ваня
05 квітня '17р.
Делал ультразвуковое обследование щитовидной железы у Алексея Анатольевича. Он качественно провел процедуру диагностики, и быстро выдал на руки результаты. В целом, мне все понравилось.
Валерия
12 січня '17р.
Я делала УЗИ щитовидки у этого доктора. Он сразу определил проблему, объяснил мне сложности, порекомендовал анализы и хорошего эндокринолога. Благодарна ему за помощь.
Денис
10 червеня '22р.
Дуже задоволений, що саме Олексій провів операцію на нозі. Все минуло професійно, не боляче! Раджу вам цього лікаря! І як людина, і як лікар, дуже приємний, добрий та уважний! Рекомендую !!!!
Катерина
17 жовтня '21р.
Отличный врач, профессионал своего дела! Рекомендую!
Матвей
22 червеня '20р.
Профессионал своего дела, очень внимательный и щепетильный доктор! Рассказал все доходчиво без всякого нарциссызма. Рекомендую
- Консультація флеболога
- Консультація хірурга
- Склеротерапія
- Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок
- 2004 p. — Новгород-Сіверське медичне училище, факультет "Лікувальна справа";
- 2010 р. — Харківський національний медичний університет, факультет " Лікувальна справа ".
Курси підвищення кваліфікації
- 2013 р. — спеціалізація, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, м. Київ;
- 2013 p. — тематичні курси з удосконалення лікування ендовенозная лазерна абляція;
- 2014 p. — курси по спеціалізації " Лікар УЗД '' (сомнолог).
- 2015 p. — хірургічне лікування опіків.
Лікар-флеболог, судинний хірург займається лікуванням захворювань
- Атеросклероз
- Варикоз