Сторінка 2. Лікарі хірурги в Києві (метро Олімпійська)
Піхуля Ольга
Я каждый день благодарю Господа за Ваш высокий професианализм,за безграничную любовь к людям за человечность и великодушие,за вторую жизнь,подаренную Вами!!Спасибо Вам огромное,уважаемый Рагим Асланович за ваши волшебные руки и добрейшее сердце!!
01 червеня '26 г.
Тамила
Пришли по рекомендации. Маме 82 года. Прекрасный, внимательный и очень спокойный врач. Очень внимательно и долго расспрашивал маму о ее проблеме, симптомы,где и как лечилась. У мамы была мастэктомия в 2007 году. Провел осмотр. Доктор отправил маму на КТ к врачу, которому он доверяет в Адонис, но сказал можем сделать в любом месте. КТ такой граммотной расшифровки я давно не видела. Очень и очень рекомендую доктора. На приеме врач предположил что у мамы по ее симптомам есть проблемы в щитовидке и действительно КТ их обнаружило, что говорит о высоком уровне доктора. Спасибо Вам!
Дара
Юлия Перлова
Рагим Асланович доктор от Бога! Профессионализм, внимание, уважительное отношение к женщинам - все это вызывает доверие и спокойствие. Его рукам можно доверять! Я благодарна судьбе за то, что наблюдалась и оперировалась у Рагима Аслановича. Своевременная диагностика, внимательное отношение ко всем показателям и анализам, отлично проведенная операция, внимание и забота в послеоперационный период. Конечно, лучше быть здоровым и никогда не обращаться к врачам, но если все-таки придется обратиться за помощью к онкохирургу - я всем рекомендую доктора Асланова! Здоровья, профессиональных успехов, любви и счастья Вам, Рагим Асланович!
Хірург-онколог (мамолог, онкодерматолог)
Хірург, пластичний хірург
Лікар проводить консультативний прийом пацієнтів, спеціалізується в області амбулаторної та пластичної хірургії. Виконує видалення грудочок Біша, липофилинг тіла, ліпосакцію, лазерний ліполіз і ін.
Київ
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх
м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Київ
пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний)
м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Торакальний хірург
Доктор Іващенко Володимир Євгенович - торакальний хірург. Досвід роботи 15 років. Лікар першої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується в області захворювань органів дихання. Проводить складну терапію, оперативні втручання. Усуває патології дихальної системи незалежно від етіології їх розвитку. Оперує освіти в легеневій структурі.
Хірург, Ортопед
Лікар хірург, ортопед першої категорії. Надає послуги з лікування тендовагінітів, артритів, лімфаденітів, дисплазії тазостегнових суглобів, спеціалізується в області малої хірургії.
Ортопед, Травматолог,Хірург
Лікар ортопед-травматолог, хірург. Надає послуги з лікування травм дитячого віку, проводить іммобілізацію при вивихах і переломах, займається веденням хворих з кривошиєю, сколіозом.
Дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, хірург-дерматолог
Центило Сергей Витальевич
Висококваліфікований спеціаліст із комплексним підходом до здоров’я шкіри та волосся. Консультує дорослих та дітей з народження. Запроваджує інтеграцію доказової медицини та сучасних інноваційних технологій у діагностику і лікування. Застосовує актуальні міжнародні клінічні протоколи і стандарти терапії. Викортстовує індивідуальний підхід до лікування з урахуванням віку, стану та супутніх факторів. Розглядає шкіру, її придатки та слизові не як ізольовані органи, а як дзеркало загального стану організму. Будь-які ураження шкіри – це зовнішні сигнали внутрішніх системних порушень. Практикує інтегративний підхід до здоров'я шкіри, що дозволяє бачити не просто симптом, а його справжню причину. Використовує безперервний професійний розвиток із впровадженням сучасних методик у щоденну практику. Завдяки поєднанню суміжних спеціалізацій, лікар забезпечує повний цикл допомоги: від точної діагностики захворювань шкіри та волосся у дорослих і дітей до хірургічного видалення новоутворень будь-якої складності.
Хірург, судинний хірург, пластичний хірург
Ярослав Петрович спеціалізується в області загальної, пластичної та судинної хірургії. Доктор виконує ліпосакцію, ліпофіллінг, абдомінопластику, блефаропластику, отопластику, закриття дефектів м'яких тканин різної локалізації, видалення судинних мальформацій, зшивання пошкоджених сухожиль, видалення доброякісних утворень тканин і багато іншого. Надає послуги з лікування захворювання вен і артерій кінцівок, лімфонедостаточності кінцівок, наслідки пошкоджень судин і нервів кінцівок.
Хірург-проктолог
Майборода Игорь Игоревич
Хірург, проктолог
Струменский Дмитрий Алексеевич
Досвідчений, фаховий, уважний спеціаліст із багаторічним досвідом. Завжди готовий допомогти розібратись та вирішити проблеми пацієнтів. Автор кількох наукових робіт, однієї монографії.
Стоматолог-хірург
Турчанинова Наталья Игоревна
Працюю щелепно-лицевим хірургом з 2013 року. Маю “легку” руку та добрі очі. Намагаюсь максимально відповідати на всі питання та супроводжую у післяопераційному періоді – завжди на зв'язку для своїх пацієнтів. Я не той хірург, який завжди каже: треба різати! Я той, хто обирає хірургічне втручання тільки за чіткими показами. В інших випадках – завжди відправлю до терапевта. З мене починається “звільнення від зайвого” та перший етап для відновлення здорової усмішки: видалення зруйнованих зубів та встановлення імплантів. Максимально турботливе видалення “зубів мудрості=вісімок”, які не мають шансу на прорізування. Також естетика: корекція вуздечок губи та язика, ясен, видалення новоутворів.
Консультація від 700