Сторінка 4. Лікарі терапевти в Києві (Голосіївський район)

Конова Оксана
Дуже вдячна Наталії Ларіонівні, привозила на консультацію свою маму після відвідин кардіолога в поліклініці, сам Господь направив, хто зна щоб могло статися, як би не вона, справжній фахівець своєї справи. Дуже уважна, приємна, спокійна, все розповіла, пояснила, призначила лікуваня доступно і зрозуміло. Потихеньку мамі стає краще і вона дуже рада що лікар цікавиться ії самопочуттям, корегує лікування. Ми тепер їдем тільки в Медельвейс до нашого кардіолога. Раджу людям цього лікаря. Хотіла б звернутися до керівництва Медичного центру МЕДЕЛЬВЕЙС з проханням заохотити Говорову Н.Л. за її сумлінну працю, відповідальне та старанне відношення до своїх обовязків та людей. Щиро дякую та бажаю міцного здоров`я !
Тарас Г.
Дуже компетентний лікар, та прогресивний фахівець. Ніяких зайвих аналізів і процедур, лікування оптимальне та доступне! Раджу цього лікаря всім, хто хоче вилікуватися і бути здоровим! Спасибі, Вам! Більше б нам таких лікарів!
Варсавия
Приємний лікар, з добрим ставленням. Вона розклала діагноз все по поличках, так що стало зрозуміло навіть мені. Дуже вдячний за якісну консультацію !!! Надалі буду відвідувати цього лікаря! Лікування допомогло. Так що можу рекомендувати.
Получила качественную и подробную консультацию о состоянии своего сердца. Врач понравилась очень. Всем рекомендую.
09 грудня '16 г.
Терапевт, кардіолог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Успішно лікує стенокардію, атеросклероз, миготливу аритмію, пневмонію, ГРВІ, риніт, хронічний бронхіт. Виконує УЗД серця і щитовидної залози. Проводить ЕКГ, розшифровує результати досліджень.
Консультація від 550
Кардіолог, терапевт
Лікар Бобровська Ольга Олександрівна спеціалізується у лікуванні кардіологічних захворювань, сімейній медицині, успішно пройшла атестацію на вищу лікарську категорію. Веде хворих з порушеннями роботи серця, судинні патології, підвищеним і зниженим артеріальним тиском, у своїй роботі застосовує методи ЕКГ, добового моніторування, ЕхоКГ.
Терапевт, лікар народної та нетрадиційної медицини
Лікар-терапевт, спеціалізується на використанні нетрадиційної медицини для лікування хвороб внутрішніх органів. Діагностує і лікує неускладнені інфекційні та запальні захворювання. В якості основного терапевтичного методу застосовує біорезонансної терапії. Для діагностики використовує сучасні технології, в тому числі інформаційно-хвильові і частотно-резонансні методи.
Ревматолог, терапевт
Лікар займається діагностикою та лікуванням ревматичних захворювань. Виконує внутрісуглобні ін'єкції. Успішно лікує ревматоїдний артрит, спондилоартрити, остеоартрит, остеопороз та системні захворювання сполучної тканини. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи і рентгенографію суглобів. В роботі використовує сучасні методики.
Терапевт, Гастроентеролог
Лікар гастроентеролог, терапевт вищої категорії, доктор медичних наук, професор. Надає послуги з лікування органів травного тракту і загальнотерапевтичних захворювань, спеціалізується на лікуванні захворювань кишечника. Закінчила НМУ імені О.О.Богомольця.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Терапевт, лікар медицини невідкладних станів
Сімейний лікар
Сімейний лікар, Гастроентеролог, Терапевт
Лікар-терапевт, гастроентеролог, сімейний лікар спеціалізується у терапії захворювань легенів, бронхів, верхніх дихальних шляхів, запальних патологій горла і носових пазух, серцево-судинних порушень, збоїв рівня артеріального тиску, патологічних явищ у роботі шлунково-кишкового тракту. Бере участь у засіданнях кардіологічного і терапевтичного товариств.