Сторінка 6. Лікарі терапевти в Києві (Голосіївський район)

Таня
Очень понравился доктор. Рекомендую.
Лена П.
Сьогодні ми з сином були на прийомі у Юлії Володимирівни, дуже хороший лікар, і в першу чергу людина . Все дуже чітко і детально пояснила мені і синові, що стосується нашого питання. Написала призначення. Рекомендую цього компетентного лікаря!
Екаткрина
Уже не перший раз звертаюся до даного лікаря. Я дуже задоволена відвідинами, лікар компетентна, професіонал своєї справи. Він дуже добре пояснює і розповідає всю інформацію. Планую і далі звертатися тільки до неї. Рекомендую!
Терапевт, гастроентеролог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної і серцево-судинної систем. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, анемією, бронхітом, синдромом подразненого кишечника, гастритом, холециститом, цирозом печінки і іншими патологіями.
Консультація від 550
Терапевт, лікар з функціональної діагностики
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Дієтолог, терапевт
Лікар спеціалізується в області дієтології. Займається підбором індивідуальних програм харчування з урахуванням особливостей обміну речовин пацієнтів та супутніх патологій. Також лікує захворювання травної, дихальної та сечовидільної систем. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по дієтології та нутриціології.
Ревматолог, терапевт
Терапевт, Управління охороною здоров’я
Лікар-терапевт вищої категорії. Фахівець вищої категорії зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я». Заступник медичного директора клініки «Варта».
Київ вул. Михайла Ломоносова, 33/43 р.Голосіївський
Ендокринолог, терапевт
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями органів сечовидільної, дихальної та серцево-судинної систем. Лікує захворювання крові, цукровий діабет, гіпертонічну хворобу, цистит, пієлонефрит, риніт, синусит, трахеїт, ГРВІ, бронхіти, пневмонію. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи.
Терапевт, УЗД-фахівець
Юлія Віталіївна - лікар-терапевт, УЗД-фахівець. Проводить комплексне обстеження та лікування хвороб терапевтичного профілю, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта.
Консультація 1300/онлайн 1100