Сторінка 3. Лікарі діагности в Києві (метро Чернігівська)

Ірина
У звязку з частими урологічними захворюваннями ,звернулася за допомогою до лікаря Нікули Бориса Тарасовича.Після консультауціїї цього спеціаліста ,ми розробили план обстеження і ліківання.Все виявилося набагато простіше чим я гадала . Просто треба було лише знайти хорошого лікаря ,який зається у своїй справі.
Сергій
Нікулу Бориса Тарасовича мені порекомендували ,як хорошого лікаря діагноста в сфері урології.Після детального обстеження та встановлення діагнозу ,я пройшов курс лікуваня.Дякуючи цьому лікареві,я можно сказати,почав жити новим життям.
28 червеня '18 г.
Уролог, андролог, сексопатолог, УЗД-фахівець
Борис Тарасович має понад 30 років практичного досвіду. Лікує широкий спектр гострих та хронічних захворювань нирок та сечовивідних шляхів. Консультує з проблем чоловічого здоров'я, безпліддя та інших андрологічних розладів. Має практичний досвід оперативного лікування урологічних захворювань. Спеціалізується на лікуванні вроджених та набутих захворювань нирок, надниркових залоз, сечовивідних шляхів, аденоми передміхурової залози, циститу, уретриту. При необхідності лікар самостійно проводить ультразвукове дослідження органів сечовидільної системи.
Онкохірург, мамолог, онколог, лікар ультразвукової діагностики
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Невролог, Функціональний діагност
Доктор Пархоменко Богдан Леонідович спеціалізується в області неврології, проводить функціональне діагностування. Має другу кваліфікаційну категорію. Застосовує методику дуплексного сканування судин, артерій, яремних вен. Консультує пацієнтів, розшифровує результати діагностики. Активний учасник наукових конференцій.
Акушер-гінеколог, гінеколог, узд-фахівець, гінеколог-ендокринолог, мамолог
Ірина Володимирівна - лікар акушер-гінеколог, ендокринолог вищої категорії. Займається питаннями діагностики та лікування патології шийки матки. Консультує в питаннях ендокринної гінекології, з питань планування вагітності, займається її веденням до пологів.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Галина Васильевна специализируется в области ультразвукового скрининга в акушерстве и гинекологии. Врач занимается проведением ультразвуковой пренатальной диагностики на разных сроках беременности, допплерометрии и цервикометрии.
Рентгенолог
Доктор Новодранова Вікторія Володимирівна спеціалізується в області рентгенівської та комп'ютерної діагностики пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи. Володіє навичками коронарографії, аортографії, досліджень судин головного мозку і нижніх кінцівок.
Лікар-ендоскопіст
Доктор спеціалізується в області ендоскопії та терапії. Проводить відеоезофагогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, хромоендоскопія. Надає першу допомогу при шлунково-кишковій кровотечі. Займається лікуванням виразки шлунка шляхом обколювання медпрепаратами. Також лікує ГРВІ, простудні захворювання, хронічний бронхіт і харчові отруєння.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-23
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на визначенні функціонального стану органів і систем організму. Спеціаліст працює з сучасним ультразвуковим обладнанням, яке дозволяє отримати максимально точний результат. Лікар проводить діагностику органів дихальної і сечостатевої системи. Веде вагітних, визначає стан плода.
УЗД-фахівець, невролог
Лікар-невролог, фахівець УЗД-діагностики проводить консультації і прийом пацієнтів, виконує дослідження внутрішніх органів черевної порожнини, щитовидної залози, дуплексне сканування судин кінцівок, головного мозку, шиї. Підвищує свої навички на тематичних семінарах, бере участь в міжнародних конференціях.