Сторінка 5. Лікарі в Одесі (Приморський район)

Швидко записали, прийняли вчасно. Доступна ціна. Без зайвих питань. Адміністратори одразу пропонують консультації лікарів за напрямками. У мене свій лікар, але для тих, хто не знає куди йти далі - відмінний сервіс
Тимур
Свежий ремонт, оборудование видно тоже новое. Ну и к доктору замечаний нет
Олександр
Видали опис, фото. Усі детально описано.
Аліна
все прошло хорошо. Немного пришлось подождать пока закончит прием пациента
УЗД-фахівець
Лікар надає кваліфіковані послуги з ультразвукової діагностики, спрямовані на раннє виявлення захворювань та контроль стану внутрішніх органів. В рамках прийому проводить такі дослідження, як УЗД молочних залоз, УЗД органів малого тазу, а також УЗД органів черевної порожнини для комплексної оцінки стану травної системи.
Консультація від 500
Одеса вул. Новосельського, 64 р.Приморський
Кардіолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-25
Дерматовенеролог, трихолог
Лікар Трусова Марина Володимирівна спеціалізується на лікуванні дерматовенерологічних хвороб. Кандидат медичних наук, практикує терапію озоном і лазером. Здійснює ін'єкційне введення гомеопатичних препаратів. Також використовує власні, унікальні, методики. Лікує вугровий висип, акне, псоріаз і грибки. Діагностує і робить видалення шкірних новоутворень доброякісного характеру.
Одеса вул. Новосельського, 64 р.Приморський
Пластичний хірург
Привіт! Мене звуть доктор Костянтин маю досвід в пластичной хірургії 11 років. Зі мною ви станете кращою версією себе і не втратите індивідуальність. Записуйтесь на консультацію і я розповім вам, як ми зможемо досягти такого результату.
Косметолог
Прийом проводить дерматолог Мороз Олена Валентинівна. У компетенції лікаря весь спектр процедур, включно з контурною пластикою, ін'єкційною терапією, биоревитализацією, армування нитками, пламоліфтінгом, мезотерапією і т.д.
Уролог, Андролог
Денис Андрійович Грейліх проводить діагностику різних захворювань чоловічої сечостатевої системи, займається лікуванням і профілактикою простатиту, еректильної дисфункції, циститу, пієлонефриту, пухлин і багато іншого, надає консультацію в області урології та андрології.
Терапевт, кардіолог