Сторінка 6. Лікарі в Одесі (Приморський район)

Ірина
Відмінний спеціаліст! Один з кращих у яких я бувала! Все детально пояснила і розписала. Дякую Вам за кваліфікацію ! Рекомндую!
16 грудня '19 г.
Віктор
Декілька днів тому довелося побувати на консультації у лікаря-гастроентеролога Юлії Вікторівни. У мене вже досить тривалий час гастродуоденіт. Хвороба не з приємних хочу сказати Вам. Лікувався постійно у іншого лікаря, але толку було мало. Після призначеного лікування, вже на наступний день відчув поліпшення. Повністю задоволений роботою лікаря.
Гінеколог
Лікар-гінеколог Чабаненко Інга Гіевна спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, ерозій, дисфункції яєчників, менструальної дисфункції і т.д.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-12
Гастроентеролог
Лікар лікує гастрит, холецистит, виразкову хворобу, синдром подразненого кишечника, дуоденіт, панкреатит та інші захворювання травної системи.
Лікар-дерматолог, який спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри, волосся та нігтів, а також на сучасних методах видалення новоутворень. Проводить радіохвильове видалення родимок, папілом, липом та атером, дерматоскопію для ранньої діагностики меланоми, лікування акне, псоріазу, себорейного дерматиту та грибкових уражень. Анна Сергіївна дотримується індивідуального підходу до кожного пацієнта, використовує сертифіковане обладнання та регулярно вдосконалює кваліфікацію, беручи участь у профільних конференціях та симпозіумах.
Невролог, голкорефлексотерапевт
Лікар проводить допомогу при захворюваннях центральної, периферичної нервової систем (енцефаліти, менінгіти, судинні захворювання, епілепсія). Займається лікуванням функціональних захворювань центральної нервової системи (неврози, неврастенії, панічні атаки, генералізовані тривожні розлади, ПТСР), захворювань хребта (остеохондрози, дископатія, компресійні захворювання корінців, наслідок переломів хребців», консервативне лікування тунельних синдромів, гіпертонічної хвороби та її ускладнення). Проводить реабілітацію пацієнтів, які перенесли ОНМК, ЧМТ та спинальні травми. Займається лікуванням хронічного больового синдрому. Застосовує у роботі метод голкорефлексотерапії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-12
Дерматовенеролог, який має вищу лікарську категорію. Спеціалізується на лікуванні різних уражень шкіри (гнійники, грибок, алергічний дерматоз, венеричні захворювання), проводить лазерне оперативне втручання (новоутворення на шкірному покриві).
Сімейний лікар
Надає кваліфіковану первинну медичну допомогу дітям та дорослим. Проводить динамічний нагляд за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження та оздоровлення за індивідуальним планом. Використовує сучасні методи профілактики, діагностики, лікування та реабілітації.
Одеса вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 Г р.Хаджибейський
Ревматолог, нефролог
Консультація 800/950 грн.
Пластичний хірург
Привіт! Мене звуть доктор Костянтин маю досвід в пластичной хірургії 11 років. Зі мною ви станете кращою версією себе і не втратите індивідуальність. Записуйтесь на консультацію і я розповім вам, як ми зможемо досягти такого результату.
Сімейний лікар
Надання первинної медичної допомоги, формування та контроль виконання плану обстежень та лікування, аналіз результатів досліджень, призначення медичних препаратів та інших лікувальних заходів
Дерматолог, трихолог
Лікар Трусова Марина Володимирівна спеціалізується на лікуванні дерматологічних хвороб. Кандидат медичних наук, практикує терапію озоном і лазером. Здійснює ін'єкційне введення гомеопатичних препаратів. Також використовує власні, унікальні, методики. Лікує вугровий висип, акне, псоріаз і грибки. Діагностує і робить видалення шкірних новоутворень доброякісного характеру.