Сторінка 32. Приватні лікарі в Одесі

Магарита
Чудова людина, та професійний хірург! Не так давно, я звернулася до Ольги Сергіївни за професійною консультацією , та порадою. Ми довго з нею обговорювали всі моменти операції. Нарешті я погодилася! Все пройшло просто чудово! Рекомендую!
Антоніна
Надзвичайно хороший спеціаліст! Одного разу мені довелося звернутися за її професійною допомогою. Лікар обстежила мене, та порекомендувала що можна зробити. Операція пройшла успішно. Всім задоволена. Рекомендую цього фахівця!
Єлізавета
Мене, як жінку, не влаштовувала форма мого носу. Я б не сказала що він був аж занадто великим, але вс еж таки я хотіла змінити форму. У цьому мені допоміг Ігор Сергійович. Операція пройшла вдало, зараз я повністю задоволена. Дякую лікарю!
Мириам
Довгий час, я страждала надлишковою вагою. Але мені вдалося схуднути, це звісно добре, але залишилися небажані ефекти від цього. Вирішила звернутизя за допомогою до лікаря. Спеціаліст чудово провів операцію. Зараз все як було. Дякую!
Хірург, пластичний хірург
Лікар спеціалізується в області пластичної хірургії. Перед проведенням операції призначає лабораторні аналізи, ЕКГ і УЗД внутрішніх органів. На підставі отриманих даних підбирає методику проведення хірургічного втручання. Виконує герніопластику, маммопластику, склеротерапію, абдомінопластику, отопластику, ринопластику.
Пластичний хірург
Лікар займається проведенням пластичних операцій. Виконує блефаропластику, абдомінопластику, інтимну пластику, ліпосакцію сідниць, маммопластику, липофилинг. Спеціалізується в області ін'єкційної косметології. У роботі використовує сучасні методики і лікарські препарати останнього покоління.
Анестезіолог
Лікар забезпечує безболісність і безпеку оперативного втручання для пацієнта. Перед операцією в індивідуальному порядку підбирає дозу і склад знеболюючих препаратів, а також метод введення наркозу. Виконує внутрішньовенну анестезію, спинальну анестезію й епідуральну анестезію.
Психолог, психотерапевт
Спеціаліст надає психологічну допомогу пацієнтам. Приймає пацієнтів з панічними атаками, тривожністю, фобіями, безсонням та низькою самооцінкою. Працює з депресіями, особистісними кризами, сексуальними проблемами та пограничним розладом особистості. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Одеса Полуничний провулок, 24 (р-н 7 станції Фонтану) р.Приморський
Психотерапевт
Психотерапевт Цапін Ігор Миколайович спеціалізується на лікуванні хвороб психіки різних ступенів тяжкості. Надає консультації, в ході якої виявляє первинні проблеми психіки пацієнта, призначає сеанс або серію сеансів з метою відновлення психічного здоров'я людини до меж норми. Практикує психоаналіз, гештальт-терапію, екзистенціальну психотерапію. Проводить лікування алкоголізму і наркоманії шляхом кодування і гіпнозу, лікує розлад харчової поведінки за допомогою бесіди. Виводь з глибоких і затяжних депресій. Усуває хронічну втому нервової системи, неврози і інші тривожні стани. Практикує когнітивно-бихевиоральную терапію.
Лікар функціональної діагностики
Масажист
Юрій Вікторович - досвідчений масажист, спеціалізується на проведенні масажу та мануальної терапії. Володіє різними техніками масажу, включаючи класичний, лікувальний, спортивний, розслабляючий, підбираючи оптимальний варіант для кожного клієнта
Сімейний лікар, УЗД-спеціаліст
Сімейний лікар, лікар УЗД проводить комплексну діагностику та лікування захворювань внутрішніх органів, інфекційних і запальних процесів у дорослих та дітей. Виконує ультразвукове обстеження різних органів, веде прийом у клініці та виїзди додому. Має понад 25 років досвіду.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-01-02
Психолог, психотерапевт, психосоматолог
До психолога звертаються з проблемами у відносинах, складністю постановки життєвих цілей і пріоритетів, з емоційним вигоранням, тривогою, тощо. Олена Юріївна працює спільно з клієнтом над підвищенням його самоцінності, розвитком його як особистості. Психотерапевт допомагає позбавитись від панічних атак, ПТСР, синдрому хронічної втоми, депресій, фобій.
Консультація 2500/4000 грн.
Сімейний лікар
Руслан Анатолійович – досвідчений сімейний лікар, який надає кваліфіковану медичну допомогу для пацієнтів різного віку. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих і хронічних захворювань, а також забезпечує індивідуальний підхід до кожного члена родини.