Сторінка 3. Отоларингологи в Одесі
Надежда
Отличный доктор. Общий язык с ребенком нашла с первых минут приема. Лечение провела успешно. Спасибо за оказанную помощь.
13 вересня '16 г.
Лариса
Почти за год мучений (с февраля по ноябрь), наконец-то я нашла грамотного, толкового, очень внимательного лорврача Орехову Ирину Константиновну. С первой минуты приема я поняла, что я попала именно туда, куда надо. До нее я была на приеме у трех лорврачей - безрезультатно, столько было выброшено денег на лечение, а лечение мне обошлось всего лишь навсего около пятиста гривен. Спасибо ей большое. Я ее рекомендую Всем.
22 листопада '16 г.
Чудесный доктор. Рекомендую!
11 жовтня '16 г.
Света
Орехова - золотой человек. Я дочь у нее лечила, и Ирина Константиновна оставила очень хорошее впечатление своим профессионализмом и обходительностью с ребенком. В общем, все ОК!
Яна
Спасибо за качественную операцию)))) Я довольна)
14 травня '16 г.
Александра
Спасибо за оказанную помощь.
09 жовтня '16 г.
Король Александр Александрович
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Швец Павел Иванович
Павло Іванович є фахівцем у сфері отоларингології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних захворювань ЛОР-органів, проведенню діагностичних та лікувальних отоларингологічних маніпуляцій. Павло Іванович постійно удосконалює свої навички, беручи участь у різних майстер-класах та конференціях.
Петровская Татьяна Геннадьевна
Леонова Ирина Алексеевна
Лікар здійснює консультативний прийом дорослих та дітей із захворюваннями ЛОР-органів. Виїжджає додому до пацієнтів. Проводить тонзилектомію. Виконує видалення поліпів у носі, сторонніх тіл з носа та вуха. Успішно лікує хронічний гайморит, отит, риніт, синусит, тонзиліт та інші хвороби.
Ковалева Анастасия Сергеевна
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів. Виконує промивання носа шляхом переміщення, катетеризацію євстахієвих труб, пункцію гайморових пазух. Здійснює видалення сторонніх тіл з носа, вух, глотки, гортаноглотки. Успішно лікує ларингіт, отит, синусит, гайморит та тонзиліт.
Юрченя Юрий Владимирович
Засновник та керівник проекту ЛОРСЕРВІС, автор наукових публікації з актуальних питань сучасної оториноларингології, активно практикуючий лікар. Володіє усіма сучасними засобами діагностики, консервативного лікування та профілактики основних гострих і хронічних захворювань ЛОР органів.
Тагунова Ирина Кимовна
Доктор лікує широкий спектр захворювань вух, горла та носа. Приймає пацієнтів із хропінням, невритом слухового нерва, отитом, хронічним тонзилітом, ринітом, гайморитом, фронтитом та іншими патологіями ЛОР-органів. Виконує промивання носа та лакун мигдаликів. Займається видаленням сторонніх тіл з носа та вух. Здійснює видалення сірчаних пробок.
Отоларинголог (ЛОР)
Подпорина Елизавета Сергеевна
Єлизавета Сергіївна є спеціалістом у сфері отоларингології, проводить ендоскопічний огляд ЛОР-органів та призначає лікування, яке підбирає індивідуально під кожного пацієнта. Лікарка займається промиванням порожнини носа, промиванням лакун мигдаликів, видаленням сірчаної пробки тощо.
Стефанишин Анна Игоревна