Сторінка 4. Кардіологи в Одесі
Знайдено 34 лікаря
31 відгук
Платон
Помог мне подобрать лечение, которое действительно помогает. Благодарен за оказанную помощь.
07 червеня '16 г.
Ярослава
Очень толковый специалист. Обратился к нему по совету знакомой — она его давно уже знает и обращается только к Олегу Владимировичу. Не ожидал такого отношения, думал, что это очередная выкачка денег и, к счастью, ошибался! После курса лечения я стал чувствовать себя значительно лучше. Спасибо!
19 листопада '16 г.
Александр
Внимательный и тактичный доктор, диагноз установил на первом приеме. Назначил необходимое лечение и дал толковые рекомендации.
30 травня '16 г.
Александр
Рекомендую!
06 серпня '16 г.
Владимир
Мне очень помогла консультация доктора. Я очень благодарен ей за оказанную помощь.
01 серпня '16 г.
Анфиса
Хороший врач. Знает, что делает.
30 серпня '16 г.
Друзь Виктория Николаевна
Лікар-терапевт з великим досвідом у терапії,складає індивідуальні схеми лікування на основі комплексної оцінки стану здоров'я пацієнта.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Январева Ольга Юрьевна
Ольга Юріївна спеціалізується на кардіології. Проводить діагностику та лікування гіпертонічної хвороби, серцевої недостатності, вад серця, аритмії, ішемічної хвороби серця, атеросклероза. Ольга Юріївна проводить уз-діагностику.
Хірург
Слесаренко Михаил Валерьевич
Михайло Валерійович – лікар-хірург судинний , який спеціалізується на судинній хірургії та проведенні реконструктивних операцій на судинах. Займається лікуванням варикозного розширення вен та виконує мінімально інвазивні втручання у судинну систему, забезпечуючи пацієнтам сучасний і ефективний підхід до лікування.
Сімейний лікар
Станева Лариса Анатольевна
Лікар займається виявленням та терапією захворювань дихальної, травної, сечовидільної та серцево-судинної систем. Консультує з питань вакцинації. Лікує гастрит, анемію, ГРВІ та грип, бронхіальну астму, тонзиліт, холецистит та гіпертонічну хворобу.