Сторінка 3. Кардіологи в Одесі
31 відгук
Платон
Помог мне подобрать лечение, которое действительно помогает. Благодарен за оказанную помощь.
07 червеня '16 г.
Ярослава
Очень толковый специалист. Обратился к нему по совету знакомой — она его давно уже знает и обращается только к Олегу Владимировичу. Не ожидал такого отношения, думал, что это очередная выкачка денег и, к счастью, ошибался! После курса лечения я стал чувствовать себя значительно лучше. Спасибо!
19 листопада '16 г.
Александр
Внимательный и тактичный доктор, диагноз установил на первом приеме. Назначил необходимое лечение и дал толковые рекомендации.
30 травня '16 г.
Александр
Рекомендую!
06 серпня '16 г.
Владимир
Мне очень помогла консультация доктора. Я очень благодарен ей за оказанную помощь.
01 серпня '16 г.
Анфиса
Хороший врач. Знает, что делает.
30 серпня '16 г.
Кардіолог
Циганюк Марьяна Васильевна
Мар’яна Василівна – лікар-кардіолог, інтервенційний кардіолог, яка спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Проводить ендоваскулярні рентгеноконтрастні дослідження та оперативні втручання, зокрема коронарографію, балонну ангіопластику й стентування коронарних артерій.
Хірург
Слесаренко Михаил Валерьевич
Михайло Валерійович – лікар-хірург судинний , який спеціалізується на судинній хірургії та проведенні реконструктивних операцій на судинах. Займається лікуванням варикозного розширення вен та виконує мінімально інвазивні втручання у судинну систему, забезпечуючи пацієнтам сучасний і ефективний підхід до лікування.
Сімейний лікар
Шаповалов Денис Валерьевич
Денис Валерійович – сімейний лікар, який надає комплексну медичну допомогу для всієї родини. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різних захворювань у дітей і дорослих. Лікар веде пацієнтів із хронічними хворобами, забезпечує моніторинг загального стану здоров'я та надає рекомендації щодо здорового способу життя.
Кардіолог
Максимчук Анна Ивановна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Друзь Виктория Николаевна
Лікар-терапевт з великим досвідом у терапії,складає індивідуальні схеми лікування на основі комплексної оцінки стану здоров'я пацієнта.