Сторінка 2. Урологи у Миколаєві
Віталій
Рекомендую з будь-якими чоловічими проблемами в тому числі і сексуального характеру звертатися до Хоржевського. Мене він не один раз виручав і вам обов’язково допоможе
17 вересня '16 г.
Юрий
Если бы не Хоржевский, думаю в мои то 45 уже можно было завязывать с вниманием к противоположному полу. Короче, классный врач, мне здорово помог!
16 жовтня '16 г.
Андрей
Оказалось, что все не так страшно, и все проблемы решаемы, когда имеешь дело с отличным знающим врачом. Хоржевский очень меня выручил, я ему очень благодарен. Профи!
Андрей
В районной поликлинике никто особо не вникал в мои проблемы. Сергея Анатольевича мне посоветовали и я рад, что лечение у этого врача оправдало мои лучшие ожидания.
30 червеня '16 г.
Олег
Дикий справжній спец і просто класний чоловік! Стільки разів мене виручав по найделікатнішим питанням, так що довіряю йому повністю.
02 вересня '16 г.
Олег
Шардін відмінний уролог, і це не тільки моя думка. Я особисто до нього в медцентр для лікування і консультацій звертався - завжди вдало.
02 жовтня '16 г.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Величко Вікторія Василівна- лікар акушер-гінеколог. Має великий досвід у сфері діагностики та лікування гінекологічних захворювань, веденні вагітності та консультуванні з питань жіночого здоров’я. Спеціалізується на планових гінекологічних оглядах, лікуванні безпліддя, супроводі вагітності та профілактиці гінекологічних патологій.
Хірург-уролог
Ткаченко Денис Игоревич
Основні напрямки захворювання, з якими можна звертатись до уролога: діагностика, лікування та профілактика захворювань сечовидільної системи (у чоловіків і жінок) та чоловічої статевої системи. Хвороби сечовидільної системи (у чоловіків і жінок), а саме запалення сечового міхура (цистит), запалення нирок (пієлонефрит), сечокам'яна хвороба, затримка, прискорене або болісне сечовипускання, нетримання сечі, неприродний колір сечі (кров, мутність). Лікування захворювань чоловічих статевих органів такі, як запальні процеси (простатит), збільшення передміхурової залози (гіперплазія), проблеми з ерекцією та репродуктивною функцією, виділення із сечівника, запалення зовнішніх органів. Варто звертатися також при порушеннях сечовипускання (біль, часті позиви, відчуття неповного випорожнення), ниючих болях внизу живота або в області тазу, проблемами з ерекцією або репродуктивною функцією, висипаннях, появі бородавок, набряклості у паховій зоні.
Заболотный Сергей Николаевич
Заболотний Сергій Миколайович – лікар-уролог із 38-річним досвідом, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечовидільної системи, включаючи пієлонефрит, цистит, уретрит, сечокам’яну хворобу, патології передміхурової залози (простатит, аденома, рак простати), новоутворень сечового міхура та нирок, нетримання сечі у жінок, а також пластичні операції. Виконує широкий спектр урологічних операцій, зокрема лапароскопічні (малоінвазивні) втручання, корекцію аномалій розвитку сечостатевих органів та процедури естетичної урології.