Ауріс (AURIS), медичний центр на вулиці Алмазова

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Якою була мета створення нашого центру?

По-перше це створити такі умови, щоб в людини зʼявилось бажання займатись своїм здоровʼям. Щоб це була не просто приватна клініка. Щоб це було гостинне місце, в яке приємно завітати. Щоб діткам було не страшно, а дорослим було спокійно та затишно.

Дуже багато часу ми витратили на пошук спеціалістів. На пошук лікарів, мета яких не лікування як процес, а пошук причин хвороби та їх усунення.

Також метою був максимальний комфорт клієнта, тому в нашому центрі ви за один візит можете здати аналізи, отримати консультацію спеціаліста, та зробити УЗД. Тепер не потрібно на це витрачати 3 дні, відвідуючи різні установи.

Також в нашому центрі в максимально комфортних умовах ми виконуємо інʼєкційні маніпуляції (крапельниці, та уколи). Крапельниці в нашому центрі - це півтори години відпустки, так висловилось наша клієнтка.

Якщо вашу дитинку нема з ким залишити, вона знайде, чим зайнятися в нашій ігровій зоні, поки батьки займаються своїм здоровʼям. Кожен сантиметр нашого медичного центру зроблен в любовʼю та турботою про наших клієнтів.

Перший філіал працює з 2018 року, знаходиться на пр. Центральному 138. Це єдиний ліцензований та сертифікований центр слухової реабілітації в Миколаївській області. Проводимо весь спектр послуг з лікування та діагностики слуха, від аудіометрії до КСВП, а також слухопротезування у разі потреби.

Другий філіал знаходиться на вул. г. О.Алмазова 2/1. Був відкритий у 2024 році. Це багатопрофільний медичний центр для всієї родини. В якому можна записатись на консультацію до різних вузькопрофільних спеціалістів, пройти УЗД, здати аналізи, записати на повний чек ап всю свою родину. Зробити крапельниці або уколи. Прийом ведуть такі спеціалісти: алерголог, ЛОР, сурдолог, слухопротезист, дерматолог, кардіолог, ендокринолог, гінеколог, терапевт, уролог, проктолог, невролог, педіатр.

Будемо раді бачити кожного відвідувача. І зробимо все, щоб задовільнити його потреби і залишити вдоволеним і обовʼязково здоровим.

Обладнання клініки:

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Ауріс (AURIS), медичний центр на вулиці Алмазова, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• УЗД триплексне сканування вен нижніх кінцівок 850
  • УЗД артерії ( 1зона) 500
  • УЗД щитоподібної залози 600
  • УЗД органів малого тазу (трансабдомінально) Virgo 650
  • УЗД органів малого тазу (трансвагінально) 700
  • УЗД щитоподібна залоза + молочні залози + органів малого тазу трансабдомінально 1 710
  • УЗД щитоподібна залоза + молочні залози + органів малого тазу трансвагінально 1 755
  • УЗД передміхурової залози + сечовий міхур з визначенням залишкової сечі 750
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву без урахуванням ВМП 1 300
  • Вилучення внутрішньоматкового контрацептиву I ступінь складності 1 000
  • Вилучення внутрішньоматкового контрацептиву II ступінь складності 1 300
  • Ще...
  • Пакет медичний «Зупини волосопад» (консультація дерматолога, взяття біологічного матеріалу, ЗАК+ШОЕ, ТТГ, білок загальний, вітамін D, феритин, фолієва кислота, тестостерон загальний, залізо) 3 435
  • Радіохвильове видалення папілом (20-30 шт) 3 800
  • Он-лайн консультація дерматолога первинний огляд 650
  • Консультація кардіолога первинний огляд 800
  • Консультація кардіолога повторний огляд 750
  • Онлайн – консультація лікаря кардіолога 650
  • Консультація кардіолога первинний огляд+ЕКГ+УЗД серця експертне, поглиблене дослідження 1 750
  • Консультація невропатолога первинний огляд 750
  • Консультація невропатолога повторний огляд 700
  • Онлайн - консультація невропатолога 700
  • Первинна консультація з відеоендоскопічним дослідженням ЛОР-органів 750
  • Повторна консультація з відеоендоскопічним дослідженням ЛОР-органів 700
  • Первинна консультація без ендоскопії 650
  • Повторна консультація без ендоскопії 600
  • Консультація ЛОР-фахівця по результатам діагностичних досліджень 600
  • Промивання порожнин носа та придаткових пазух носа по Проетцу ("Кукушка") з введенням лікарських засобів 550
  • Санація (промивання) мигдаликів апаратна та фонофорез лікарських засобів (1 сеанс) 600
  • Санація (промивання) мигдаликів ручним методом 500
  • Фонофорез піднебінних мигдаликів 320
  • Ще...
  • Консультація педіатра+УЗД ОЧП+нирки+ЗАК+ЗАС+забір біологічного матеріалу 1 935
  • Консультація педіатра первинний огляд 750
  • Тимпанограма 550
  • Об'єктивне отоневрологічне обстеження слухового аналізатора 4 000
  • Сервісний ремонт 100
  • Слуховий скринінг методом реєстрації КСВП 1 000
  • Підготовка до слухового скринінгу чи комп’ютерної об’єктивної аудіометрії 1 000
  • Підшкірна ін’єкція 90
  • Консультація терапевта первинний огляд 750
  • Консультація терапевта повторний огляд 700
  • Консультація терапевта первинний огляд + УЗД черевної порожнини+нирки+ЗАК+ЗАС+ЕКГ+забір біологічного матеріалу 2 340
  • Внутрішньом’язова ін’єкція 120
  • Внутрішньовенна струминна ін’єкція 220
  • Внутрішньовенне краплинневведення лікарських засобів (1 фл.) 320
  • Внутрішньовенне краплинне введення лікарських засобів (2фл.) 420
  • Внутрішньовенне краплинне введення лікарських засобів (3фл.) 470
  • Консультація уролога первинний огляд 750
  • Консультація уролога повторний огляд 700
  • Пакет медичний «Чоловічездоров’я 45 +»: консультація уролога первинний огляд + УЗД нирки + сечовий міхур з визначеннямзалишковоїсечі + ТРУЗИ передміхуровоїзалози + УЗД калитки + ЗАК + ЗАС + ПСА вільний + співвідношення ПСА вільногодо ПСА загального+ забір 4 290
  • Пакет медичний «Чоловіче здоров’я»: консультація уролога первинний огляд + УЗД нирок, сечового міхура з залишками сечі + передміхурова залоза + калитка+ статевий член + ЗАК + ЗАС 2 410
  • Чоловічий чек – ап медичний «Планування до вагітності» 10 985
  • Чоловічий чек – ап медичний (часткова діагностика) «Планування до вагітності» 8 350
  • Чек – ап медичний «Чоловіче здоровʼя кардіологія, неврологія, урологія» 8 292
  • Пункція отогематоми 450
  • Розтин отогематоми 850
  • Розтин паратонзилярного абцесу 950
  • Ще...
  • Пакет медичний «Чому я не худну» (консультація лікаря ендокринолога, взяття біологічного матеріалу, глікований гемоглобін, АСТ, АЛТ, ТТГ, вітамін D, феритин, комплекс «Ліпідограма») 3 049
  • Консультація ендокринолога первинний огляд 800
  • Консультація ендокринолога повторний огляд 750
  • Онлайн- консультація лікаря – ендокринолога первинна 750

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки Ауріс (AURIS), медичний центр на вулиці Алмазова

• Педіатр
  • Сурдолог
  • Терапевт
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Миколаїв вул. Марка Кропивницького, 46 р.Центральний
7,2
Приватний офтальмологічний кабінет «ОкоЛюкс» надає такі послуги: Діагностика зору Дитяча офтальмологія Лікування очей апаратними методиками Підбір окулярів Підбір контактних лінз Лікування проводится НЕхірургічним шляхом
Пн — Пт: 11:00-18:00 Сб: 12:00-15:00
Медичний центр «Zdravo» - ваш простір доказової медицини та комфорту у Миколаєві. Втомилися від нескінченних черг, суперечливих діагнозів та призначень «про всяк випадок»? Ми створили «Zdravo», щоб змінити ваше уявлення про візит до лікаря. У нас ви знайдете: Турботу замість байдужості: наші лікарі (гінекологи, неврологи, кардіологи, дерматологи) приділяють кожному пацієнту стільки часу, скільки потрібно для ретельного розбору проблеми. Доказовий підхід: ніяких зайвих аналізів чи неефективних ліків - лише те, що дійсно працює згідно зі світовими протоколами. Сучасну діагностику: експертне УЗД та власна лабораторія дозволяють отримати точний результат в одному місці. Психологічний спокій: відсутність черг, сучасний інтер’єр та привітний сервіс роблять лікування легким. Ми лікуємо не хворобу, а людину. Обирайте зручний час та записуйтеся прямо зараз - поверніть собі здоров’я без зайвих стресів разом зі «Zdravo»!
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-18:00
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00
Приватний кабінет доктора Мазо Романа Борисовича на Богоявленському надає пацієнтам перелік лікувальних послуг в області андрології, дієтології, урології та сексології. Прийом здійснює лікар вищої категорії, член Міжнародної асоціації андрологів і лікарів сексуальної медицини.
Пн — Пт: 13:30-17:00