Сторінка 8. Приватні лікарі у Миколаєві

Мария
Лучший детский стоматолог в городе,мой сын (8 лет) наблюдается у Виктории Андреевны уже 3 год,просто в восторге!Всегда аккуратно,виртуозно и качественно!спасибо Вам за нашу улыбку....
12 квітня '18 г.
6 месяцев назад я делала операцию по увеличении груди и Григора Тер-Никогосяна. Результат - отличный. О такой груди я и мечтала всю жизнь, особенно после рождения и кормления двух деток. Врач - талантливый и очень дружелюбный, а главное - мастер своего дела. Большая ему благодарность!)
12 червеня '17 г.
Александра
У Тер-Никогосяна я знаю, что плачу деньги за лучшие результаты, которых можно добиться с помощью пластического хирурга. У него я уже два раза оперировалась – великолепная работа!
06 жовтня '16 г.
Любовь Андреевна
Люблю у Виктории зубы лечить, от ее процедур только положительные эмоции. Руки у нее золотые, все аккуратно и качественно делает.
30 серпня '16 г.
Лікар Буяр Вікторія Андріївна спеціалізується в області стоматології. Лікар-стоматолог надає консультаційні послуги. Проводить консультації, терапію захворювань порожнини рота різної складності. Здійснює ультразвукову чистку, професійне відбілювання і ремінералізацію зубів, художню реставрацію зубів.
Пластичний хірург
Лікар Тер-Нікогосян Г. А. спеціалізується в області пластичної хірургії, має вищу лікарську категорію, отримав звання заслуженого лікаря України, захистив кандидатську дисертацію, керівник консультативного центру естетичної хірургії і завідувач відділенням пластичної та реконструктивної хірургії. Спеціалізується на проведенні процедур омолодження обличчя і тіла, відновлювальних і реконструктивних операцій на молочній залозі, естетичної хірургії, володіє методиками ринопластики.
Лікар Візінок Ірина Миколаївна, стоматолог-терапевт першої категорії. Здійснює діагностику і лікування таких зубних захворювань, як пародонтоз, пульпіт, карієс та ін. Проводить пломбування та чистку зубів.
Миколаїв вул. Потьомкінська, 18 р.Центральний
Лікар Невинський Юрій Олександрович, стоматолог-терапевт першої категорії. Здійснює діагностику і лікування стоматологічних захворювань різної етіології і складності. Проводить пломбування і чистку зубів.
Миколаїв вул. Потьомкінська, 18 р.Центральний
Лікар Науменко Сергій Олександрович, стоматолог-терапевт, ортопед. Займається лікуванням різних захворювань зубів. Проводить пломбування та протезування зубів.
Миколаїв вул. 8 Березня, 39 р.Заводський
Лікар Курманська М. Г., акушер-гінеколог. Проводить консультації з питань планування сім'ї, займається діагностикою, профілактикою та лікуванням безпліддя, а також різних гінекологічних захворювань. Спеціалізується в області онкогінекології та володіє навичками хірургії.
Миколаїв вул. Московська, 46 А р.Корабельний
Стоматолог-хірург, стоматолог
Лікар Соловйов Артем Миколайович, стоматолог, стоматолог-хірург. Проводить обстеження, лікування, видалення, пломбування та відновлення зубів.
Рентгенолог
Отоларинголог, дитячий лікар-отоларинголог
Кваліфікований спеціаліст в області отоларингології з багаторічним досвідом. Швидко знаходить підхід до своїх пацієнтів, ефективно лікує отоларингологічні захворювання у дорослих та дітей.
Гінеколог
Вікторія Вікторівна - лікар-гінеколог першої категорії. Завдяки багаторічному досвіду допомагає пацієнткам ефективно вирішувати безліч проблем гінекологічного характеру. Лікує статеві інфекції, запальні захворювання, порушення менструального циклу тощо.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт