Лікарі у Миколаєві (Інгульський район)

Фільтр: (Знайдено 4 лікаря 5 відгуків) Сортування
Алла
Отличный специалист, не раз лечила у него зубки. Стоимость адекватная, не кусается, в других клиниках просят больше. Огромный плюс график работы и то, что врач принимает по двум адресам, можно выбирать куда удобней добираться.
25 квітня '19 г.
Станислав
Ну знаю я Пазюка, сестра у него постоянный пациент, говорит что он лучший. Раз так считает, значит хороший стоматолог - сестра у меня щепетильная в вопросах здоровья.
24 жовтня '16 г.
Георгий
Я свою дочурку только в хорошие руки могу доверить. Вначале узнал мнение знающих людей, а потом записались с дочкой к Шевчук – отличный стоматолог.
05 вересня '16 г.
Алла
Предпочитаю лечиться в этой клинике у Игоря Владимировича. Привлекают качество его работы, добросовестное отношение, ну и как по мне, так стоимость услуг этого стоматолога вполне адекватная.
Стоматолог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проведенні терапевтичних стоматологічних процедур дорослих і дітей, займається реставрацією та ендодонтією. Спеціаліст у сфері ендодонтії.
Стоматолог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проведенні терапевтичних процедур порожнини рота, ортодонтії, протезування та імплантації зубів, надає послуги реставрації та відбілювання зубів, лікування ясен і виправленні прикусу.
Миколаїв пр-т Богоявленський, 285 (кол. Жовтневий) р.Корабельний
Сімейний лікар, Терапевт
Сімейний лікар, терапевт першої кваліфікаційної категорії, трихолог. Надає послуги консультування, діагностики та лікування грибкових, інфекційних та вірусних захворювань.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог другої кваліфікаційної категорії. Консультує з питань збоїв гормонального фону, захворювань залоз та інших проблем ендокринної системи. Проводить діагностику, терапію і профілактику.