Лікарі кардіологи у Миколаєві (Інгульський район)
Знайдено 2 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Лечением у кардиолога Бутусова Константина Николаевича более чем довольна. Еще бы такой специаличт, с таким огромным опытом работы. Константин Николаевич научил меня жить по новому, правильно раставлять приоритеты и уметь использовать грамотно свои речурсы. Это уникальный человек.
Алла
Хочу, чтобы мать у хорошего кардиолога наблюдалась. Поэтому к Бутусову ее вожу на прием, если что. Отличный врач, хорошие результаты у нас, не пичкает нас таблетками, только самое необходимое.
03 вересня '16 г.
Галина
Когда узнала, что в этом центре ведет прием кардиолог с большим опытом, записалась на консультацию. Бутусов заставил по-новому взглянуть на мои проблемы, назначил режим, диету, лекарства, чувствую себя лучше и увереннее.
23 вересня '16 г.
Кардіолог
Лікар Бутусов Костянтин Миколайович, кардіолог. Проводить діагностику і лікування пороку серця, вегетосудинної дистонії. У своїй практиці використовує магнітно-резонансну агіографію, ритмо- і електрокардіографію.
Кардіолог
Рыбак Елена Владимировна
Досвідчений спеціаліст у сфері ультразвукової діагностики та кардіології, який проводить комплексне обстеження серцево-судинної системи та внутрішніх органів. Володіє сучасними методами функціональної діагностики, включаючи УЗД та ЕКГ, що дозволяє своєчасно виявляти патології та надавати кваліфіковані рекомендації щодо лікування. Забезпечує точну діагностику та професійні консультації для пацієнтів з кардіологічними проблемами та захворюваннями внутрішніх органів.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт