Сторінка 58. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Гаврилова Анастасия Алексеевна
Стоматолог, ортодонт
Шахин Диана Жалаледдин
Ортодонт стоматолог, лікує неправильне положення окремих зубів в щелепі, аномалії зубних дуг, неправильний прикус
Волоха Юлия Юрьевна
Лікар терапевт, спеціалізується на комплексній професійній гігієні зубів, відбілюванні, естетичне та функціональне відновлення форми зубів, лікування кореневих каналів за сучасними протоколами.
Стоматолог – ортопед
Денисов Дмитрий Анатольевич
Стоматолог-ортодонт
Смилянская Наталья Владимировна
Наталія Володимирівна - проводить ортодонтичне лікування, впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп, їх зовнішнього вигляду. В своїй практиці вона використовує багатопетлеву дугу.
При лікуванні деяких аномалій система з багатопетлевою дугою (МПД) ефективніша, ніж традиційні методи ортодонтичної корекції. На сьогоднішній день брекет-система з багатопетльовою дугою — практично єдине ефективне рішення в роботі з відкритим прикусом та багатьма іншими специфічними патологіями, в основі яких лежить так званий «високий кут».
Завдяки багатопетльовій дузі у пацієнта є можливість уникнути ортогнатичної хірургії.
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10