Сторінка 58. Стоматологи в Києві
Знайдена 661 лікар
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст, парадонтолог
Иваненко Татьяна Александровна
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Ермакова Валерия Николаевна
Стоматолог-ортопед
Шаповалов Сергей Васильевич
Манькевич Назарий Вячеславович
Я молодий, уважний і відповідальний стоматолог-терапевт, поєдную сучасні знання з турботливим ставленням до кожного пацієнта.
Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую професійні курси та семінари.
У роботі прагну до максимально комфортного, безболісного лікування й естетичного та функціонального результату.
Вірю, що довіра між лікарем і пацієнтом - це основа успішного лікування.
Дитячий лікар-стоматолог
Куликова Екатерина Александровна
Піклуюсь про здоров’я зубів та про комфорт для маленьких пацієнтів.
Стоматолог-гігієніст
Головенко Диана Петровна
Стоматолог-хірург
Крамаренко Константин Александрович
Я лікар-стоматолог-хірург, займаюся сучасною імплантацією та хірургічним лікуванням складних клінічних випадків. Виконую стандартні та атипові видалення, одномоментну й поетапну імплантацію, кісткову та м’якотканинну пластику, синус-ліфтинг, навігаційні протоколи All-on-4 / All-on-6. Постійно навчаюся на профільних курсах та конгресах, впроваджую цифрове планування й сучасні методики регенерації, щоб забезпечити прогнозований результат і максимальну безпеку для пацієнта.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Барсегян Сусанна Мушеговна
Я лікар-стоматолог терапевтичного та пародонтологічного профілю. Займаюся естетичними реставраціями, лікуванням карієсу та захворювань ясен, проводжу професійну гігієну й відбілювання. Працюю в межах доказової стоматології та завжди приділяю увагу комфорту пацієнта й естетиці усмішки.
Пальчиков Иван Анатольевич
Я лікар-стоматолог Smile Medical Clinic. Допомагаю пацієнтам розібратися зі станом зубів “без страшних слів”, проводжу професійну гігієну та сучасне лікування карієсу й некаріозних уражень. Моя мета — щоб після прийому ви виходили з кабінету спокійними, поінформованими та з відчуттям, що про ваші зуби справді подбали!
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Гудзь Виолетта Геннадиевна