Сторінка 57. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Аристов Никита Евгеньевич
Стоматолог-терапевт, ортопед
Галь Данила Игоревич
Лікар займається лікуванням карієсу, усуває клиноподібний дефект, флюоросний некроз емалі, системну гіпоплазію, естетичні дефекти.
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Стоматолог-терапевт, стоматолог, стоматолог-ортопед, щелепно-лицевий хірург
Данилов Александр Александрович
Лікар виконує наступні лікувальні процедури та операції: консультація пацієнтів, діагностика стоматологічних захворювань та складання плану лікування. Лікар спеціалізується на терапевтичному спектрі послуг: лікування каріозних уражень зубів, ендодонтичному лікуванні кореневих каналів різної складності, та інших стоматологічних маніпуляцій.
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Илларионов Роман Валерьевич
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Стоматолог-хірург
Бойко Андрей Андреевич
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні щелепно-лицевих захворювань. Виконує широкий спектр процедур, включаючи видалення зубів будь-якої складності, імплантацію (одномоментну, ранню, відстрочену, навігаційну хірургію), кісткову пластику, синус-ліфтинг, видалення новоутворень, резекцію верхівки кореня та пластику ороантрального сполучення. Лікар може проводити такі процедури під анестезією для більшого комфорту пацієнта.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Куцюк Анатолий Анатольевич
Я завжди вірю, що лікування зубів має бути максимально комфортним для пацієнта. Моя головна мета – не тільки якісно виконати роботу, а й допомогти людині почуватися спокійно під час візиту. Я багато уваги приділяю спілкуванню, тому завжди готовий відповісти на питання і розвіяти будь-які сумніви. Для мене важливо, щоб після кожного прийому пацієнт йшов не тільки зі здоровими зубами, а й з приємним відчуттям підтримки та уваги.
вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м. Поштова площа2810м.Тараса Шевченко85м.Контрактова площа105
Сус Юлиана Анатольевна
Лапко Артем Николаевич
Терапевт-ендодонтист-ортопед. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, чищення зубів Air Flow. Займається установкою керамічних, металокерамічних, безметаллових (цирконієвих) коронок, вінірів, люмініри. Проводить мікропротезування зубів (вкладки), протезування на імплантатах і двоетапну (класичну) імплантацію зубів.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Голубченко Павел Алексеевич