Сторінка 60. Стоматологи в Києві
Знайдено 664 лікаря
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-пародонтолог
Осипова Тамара Юрьевна
Тамара Юріївна – лікар стоматолог-пародонтолог, спеціалізується на лікуванні пародонтиту,
регенеративної пародонтології,
шинуванні зубів, професійному чищенні та гігієні порожнини рота
Стоматолог- терапевт
Варченко Елена Сергеевна
Олена Сергіївна — висококваліфікований лікар-стоматолог, терапевт.
Спеціалізується на профілактиці та лікуванні твердих та м'яких тканин у ротовій порожнині у дітей, проведення КТ обстеження та складання плану лікування, роботі з фотополімерними пломбами, пародонтальною діагностикою та терапією, комплексними професійними гігієнічними процедурами ротової порожнини та зняттям зубного каменю, чищенням зубів
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м.Академмістечком.Сирецьм.Берестейська
Стоматолог-ортопед, стоматолог
Матузенко Василий Николаевич
Лікар – стоматолог
Шевченко Дмитро Тарасович
Дмитро Тарасович займається лікуванням таких хвороб як, карієс, пульпіт, а також професійним чищенням зубів. Спеціалізується на протезуванні та видаленні зубів.
Лікар-стоматолог загального профілю
Жовтяк Єгор Анатолійович
Закінчив Українську Медичну Стомалотогічну Академію, м.Полтава.
Лікар проводить терапевтичний та ортопедичний прийом.
Лікування карієсу зубів на різних стадіях, лікування пульпітів.
Сучасна обробка кореневих каналів, лікування періодонтиту.
Відновлення всіх груп зубів із застосуванням композитних матеріалів світлового затвердіння. Володіє методиками прямої і непрямої реставрації зубів.
Професійна гігієна порожнини рота.
Проводить комплексну підготовку пацієнтів з наступним протезуванням (знімними і незнімними конструкціями, включаючи коронки на основі оксиду цирконію).
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Гнатюк Екатерина Анатолиевна
Консультація безкоштовно
Стоматолог-ортопед
Калахан Андрей Валерьевич
Я лікар-стоматолог-ортопед. Уважно ставлюся до кожного клінічного випадку, детально пояснюю пацієнтам варіанти лікування та разом обираю оптимальне рішення. Для мене важливі відповідальність, відкритість у спілкуванні та прогнозований результат, тому постійно вдосконалюю свої знання й навички, відвідуючи профільні курси та впроваджуючи сучасні протоколи ортопедичного лікування.
Хомик Михаил Владимирович
Я лікар-стоматолог-ендодонтист, спеціалізуюся на лікуванні кореневих каналів складної анатомії та повторному ендодонтичному лікуванні. Працюю під мікроскопом, використовую сучасні NiTi-системи та протоколи пломбування, що дозволяє зберегти навіть “проблемні” зуби та підготувати їх до надійного протезування. Регулярно відвідую профільні курси та впроваджую актуальні ендодонтичні методики, поєднуючи високий рівень точності з уважним ставленням до пацієнта.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Аристов Никита Евгеньевич
Микита Євгенович - кваліфікований лікар стоматолог-хірург, імплантолог, який спеціалізується в області хірургії та імплантації. Використовує передові технології дентальної імплантації та цифрове планування втручань. Працює з різними системами імплантатів. Також лікар виконує видалення зубів, кісткову пластику (остеопластика), синус-ліфтинг, пластику вуздечки язика, лікування зубів уві сні
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Абрамова Анна Сергеевна