Сторінка 3. Лікарі в Києві ( район)

Королюк Роман Витальевич очень проффессиональный хирург. на лице нет ни одного шрама после удаления липом и атером. Огромное ему спасибо!!! Рекомендую всем!
Ірина
Лікар чудовий, як фахівець і людина. Вміє завоювати прихильність до себе. Прийом залишилася задоволена. Лікар все детально пояснив на доступних для розуміння термінах. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Світлана
Лікар дуже хороший фахівець! Я залишилася задоволена! Він дав дуже детальну інформацію з приводу питань, які у мене були. Сподобалося уважне ставлення, підхід і здатність до складних ситуацій. Кваліфікація лікаря на рівні Я хотіла б висловити величезну по
Петр
Королюк Роман изменил мою жизнь, он сделал меня лучше, устранил проблему, которая не давала мне покоя еще с детства. Это лучший специалист в этой области. Рекомендую без сомнений.
09 липня '18 г.
Стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Лікар проводить первинний огляд, направляє на діагностику і визначає подальшу схему лікування. Підбирає імплантати, займається їх установкою. Працює в парі з терапевтом для комплексної підготовки ротової порожнини до установки протезів.Займається видаленням зубів.
Консультація безкоштовно
Пластичний хірург, хірург
Доктор Королюк Роман Віталійович спеціалізується на питаннях пластичної хірургії. Спеціалізується на усунення різного виду деформацій і косметологічних дефектів використовуючи оперативні методи. Проводить відновлення зовнішнього вигляду ліца.Ізучает питання плазмоліфтінга і клітинної терапії в косметології, а також сучасні аспекти абдомінальної хірургії.
Анестезіолог
Ключові навички фахівця - ендотрахеальні анестезії, епідуральні анестезії, спинномозкова, інгаляційна анестезії, катетеризація центральних та периферичних судин, лікування хворих в реанімації багатопрофільних стаціонарах.
Дерматолог, косметолог
Лікар виконує косметичні процедури по догляду за шкірою обличчя і тіла. Займається діагностикою проблем шкіри і волосся, працює з віковими змінами шкіри, лікує акне. Робить вакуумнороліковий масаж, кріомасаж і інші техніки моделювання фігури. Проводить видалення доброякісних утворень шкіри (радіокоагуляціі, азот). Володіє сучасними безін'єкційна і ін'єкційними косметологічними методиками: мезотерапія, біоревіталізація, азонотерапія, плазмоліфііінг і ін. Виконує різні види епіляції (воскова, ELOS). Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Лікар-стоматолог, надає послуги терапевтичного лікування запальних процесів парадонта та інфекцій кореневих каналів і ясен. Лікує також каріозні поразки, зубний камінь, хронічні і гострі зубні болі. Також займається установкою зубних імплантів і протезуванням на їх базі. Ставить коронки і вініри, виконує всі етапи процедур, включаючи індивідуальний підбір матеріалу, форми і розмірів. Компетентна в художньої реставрації, володіє техніками прямого і непрямого відновлення передніх зубів.
Консультація безкоштовно
Доктор Геніна Анна Євгенівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб шкіри і волосся. Здійснює видалення розтяжок, родимок, рубців і пігментних плям за допомогою лазерних технологій. Надає послуги фотоомолодження і контурної пластики. Проводить процедури фотоепіляції. Також використовує в роботі безголкового мезотерапию і ін'єкції ботулотоксину.
Анестезіолог
Лікар-анестезіолог вищої кваліфікаційної категорії, також спеціалізується в області реаніматології. Кандидат медичних наук, виконує всі види загальної анестезії, веде консультативний прийом, забезпечує реанімацію хворих, які перебувають в критичному стані, включаючи пацієнтів в стані клінічної смерті. Також застосовує в роботі методи екстракорпоральної детоксикації.
Хірург, проктолог, судинний хірург, пластичний хірург
Лікар-проктолог, хірург проводить лапароскопічні та відкриті операції в абдомінальній хірургії та гінекології, колопротологічні операції, виконує накладання міжкишкових анастомозів, операції при спайковій кишковій непрохідності. Також лікар-проктолог проводить грижосічення при пахових, пупкових, стегнових, вентральних грижах власними тканинами та застосуванням сітчастого трансплантата.
Доктор займається діагностикою та лікуванням широкого спектру урологічних патологій. Лікує цистит, простатит і сечокам'яну хворобу. Виконує бужирование уретри, біопсію яєчка і простати, резекцію сечового міхура і протезування яєчка. Проводить цистоскопию.
Кардіолог, Ревматолог, Нефролог
Доктор спеціалізується в області кардіології та ревматології. Лікує ішемічну хворобу серця, хвороби суглобів, дифузні патології сполучної тканини. Займається корекцією факторів ризику серцево-судинних захворювань. Виконує електрокардіографію, ехокардіографію, УЗД магістральних судин.