Сторінка 2. Лікарі акушери-гінекологи в Києві (Печерський район)
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Уже длительное время наблюдаюсь у этого врача. Когда решили с мужем делать ЭКО, попросила Ирину Владимировну назначить все необходимые анализы и подготовить меня к этой важной процедуре. Одно могу сказать точно, более квалифицированного специалиста я пока не встречала. Спасибо вам!
Лена
Ходила на прием к гинекологу (Таранюк) на ул.Деловая. Во вторник врач взял мазок на анализ и записал меня на четверг (вторая половина дня), чтобы обсудить результаты + в этот же день делала узи, чтобы все за один раз посмотреть. Посмотрев на результаты узи, врач сказал, что что-то тут не сходится и предложил сделать еще одно узи в другом месте! Т.е. я заплатила 280 грн и не получила внятной оценки моего узи. В этот же день мне пришлось в другом месте сделать еще одно узи за 340 грн. Но это еще не все. Когда я спросила, что там с моим анализом, доктор ответил, что анализ не пришел, но он его очень ждет, и я получу его на почту. И если у меня будут вопросы, доктор готов обсудить их по телефону. За вот такую нехитрую "консультацию" с меня взяли еще 180 грн. Итого - 460 грн и ноль результата.
Галина
Приятный мужчина, аккуратный и вежливый врач. Буду рекомендовать знакомым.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар-акушер-гінеколог, репродуктолог, проводить консультації пацієнтів з питань здоров'я жіночої репродуктивної системи. Володіє навичками ультразвукової діагностики органів малого таза. Проводить підготовку до ЕКЗ. Надає консультативну допомогу під час вагітності. Займається лікуванням різних захворювань шийки матки, ендометріозу, ЗПСШ, неспецифічних запальних процесів. Консультує з питань гормональної контрацепції, клімаксу, порушень менструального циклу.
Гінеколог
Лікар гінеколог. Надає послуги з лікування та діагностики захворювань органів малого таза у жінок, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань, захворювань шийки матки. Закінчив ВГМУ ім. Пирогова.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Юрковская Марина Васильевна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Ютовец Елена Витальевна
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Зинчук Елена Анатольевна
Зінчук Олена Анатоліївна - досвідчений акушер-гінеколог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої репродуктивної системи. Вона проводить кольпоскопію, біопсію, лікування патологій шийки матки, а також виконує широкий спектр ультразвукових досліджень для жінок і чоловіків. Запишіться на прийом до лікаря в «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну медичну допомогу.