Лікарі в Києві (метро Печерська)
133 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Руслан Павлов
Заика А. В. понимает ситуацию и обходит неловкие моменты, находит общий язык с подростками и располагает к себе. Приёмом довольны.
Світлана
Специалист очень хороший, все доходчиво объяснила. Она знает свое дело
Катерина
Мені дуже сподобалася лояльність психіатра, її розуміння. Сподобалося те, що Заїка А.В. уважно вислухала. Все добре, сподобалося на прийомі, призначила лікування.
Сергей
Чуйна лікарка. Викликає довіру. Спеціаліст добре вислухала мене і допомогла радами. До такого лікаря хочеться ходити ще!
Психіатр, психотерапевт, нарколог
Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Світлана
03 квітня '25р.
Лікарка дуже допомогла з моєю проблемою. Я рада, що обрала саме цього фахівця, уважно мене вислухала і підібрала мені лікування, яке мені підходить.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-05
Консультація - 1900 грн.
Психіатр
Лікар Асоціації психіатрів України лікує з високою ефективністю: депресію, порушень сну, неконтрольовану агресію, дратівливість, панічні напади, страхи, стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, стан. Допомагає у вирішенні життєвих проблем.
Алексей
02 квітня '25р.
Спасибо доктору Алине Владимировне, за профессионализм и поддержку в трудные моменты! Ее заботливый и внимательный подход помог мне найти внутренний покой.
Консультація - 1700 грн
Психіатр, психотерапевт, психолог
Щербина Юлия Петровна
Індивідуальні консультації. Лікування депресії, тривожних розладів, біполярних афективних розладів, шизофренії, неврастенії, розладів особистості, ігроманії, розлади харчової поведінки.
Консультація - 1500 грн.
Гастроентеролог
Лікар займається лікуванням захворювань стравоходу, шлунка, жовчного міхура, печінки, товстого кишечника. Проводить амбулаторний прийом пацієнтів.
Консультація - 1200 грн
Гастроентеролог, Дієтолог, УЗД-фахівець
Шокина Елена Павловна
Консультація - 1000 грн
Дерматовенеролог, Дерматолог, Венеролог
Доктор Андрєєв Анатолій Леонідович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкірних покривів, а також хвороб, що передаються статевим шляхом. Веде консультативний прийом, проводить ряд лабораторних досліджень для встановлення діагнозу. Використовує консервативні методи лікування. Лікує псоріаз, екзему і дерматити. Надає також послуги профілактичного лікування. В роботі використовує радіохвильові технології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-05
Консультація - 900 грн
Дитячий стоматолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням хвороб зубів і ясен у дітей. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження стоматологічних захворювань. Лікує молочні зуби, виконує видалення молочних зубів. Консультує з приводу підбору зубних паст для дітей.
Консультація от 70 грн.
Стоматолог-терапевт, Ортодонт
Доктор Золотаренко Юлія Геннадіївна - стоматолог-ортопед, ортодонт. Спеціаліст загальної терапевтичної практики. Протягом 8 років займається усуненням патологій ротової порожнини. Проводить естетичне відновлення зубного ряду. Спеціалізується на профілактичному чищенні зубів. Проводить комплексну терапію, розробляє індивідуальні схеми лікування.
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Лікує всі види карієсу і патології ясен, виконує пломбування кореневих каналів і зубів, займається художньою реставрацією зубного ряду. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-хірург
Доктор спеціалізується в області хірургічної стоматології. Займається лікуванням кісти зуба, виконує складне видалення зубів і видалення капюшона зуба мудрості. Проводить підготовку ротової порожнини до протезування. Бере участь в міжнародних конференціях і семінарах.
Консультація от 150 грн.