Сторінка 197. Приватні лікарі в Києві
Ортопед-травматолог
Чубуров Михаил Сергеевич
Чубуров Михайло Сергійович - досвідчений лікар ортопед-травматолог, який працює в клініці "Оксфорд Медікал". Спеціалізується на лікуванні переломів, вивихів, артриту, артрозу, епікондиліту, бурситу, а також вальгусної деформації стопи, сколіозу, плоскостопості та поліартриту. Його багаторічний досвід і професіоналізм допомагають пацієнтам відновити здоров'я і повернути рухливість. Запишіться на прийом до Михайла Сергійовича для отримання якісної ортопедичної допомоги!
Макуха Елена Николаевна
Олена Миколаївна - висококваліфікований акушер-гинеколог, лікар з багаторічним досвідом роботи. Проводить діагностику, лікування та профілактику гінекологічних захворювань, займається веденням нормальних і ускладнених пологів, питаннями порушень менструального циклу, запальних захворювань органів малого тазу та захворювань, що передаються статевим шляхом, лікуванням безпліддя, підготовкою жінок до вагітності. Надає консультації щодо методів контрацепції тощо
Психіатр
Буденная Марина Ивановна
Кардіолог, УЗД-фахівець
Сысуев Александр Игоревич
Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Консультація від 950 грн.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Хірург, проктолог, мамолог
Беляков-Бельский Александр Борисович
Лікар - фахівець в області загальної хірургії. Проводить сучасну діагностику, підбирає оптимальне і найбільш ефективне консервативне і оперативне лікування.
Сімейний лікар, терапевт, гастроентеролог
Коляда Людмила Николаевна
Психолог
Троценко Екатерина Николаевна
Рубан Ирина Геннадиевна
Лікар з 26-річним досвідом роботи. Ірина Геннадіївна володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики зору, корекцією окулярами та контактними лінзами. Регулярно проходить спеціалізовані курси удосконалення лікарів. Постійний учасник науково-практичних конференцій.
Консультація від 850
Митченко Николай Викторович