Сторінка 23. Лікарі в Києві (метро Мінська)
Наукова ступінь
Категорія
Інга
Спасибі лікарю. Все пройшло добре, мені сподобалося. Лікар досить чітко пояснив діагноз, приділив час і мені, і дружині. Все було максимально докладно і часу ніхто не шкодував. Неодмінно прийду ще на прийом! Дякую за кваліфікацію та знання!
Ігор
Дуже професійно, мені сподобалося, розповів все про мої зуби - що є, і що чекає, якщо не лікувати. На відміну від інших лікарів які обмежувалися лише діагностикою тієї проблеми, з якою я прийшов. Уже проходжу лікування. Усім задоволений!
Оксана
Очень хороший доктор. Рекомендую.
Андрей
Долго искал такого специалиста. Был на приёме с женой, оч.понравился подход к пациенту: внимательно выслушал, изучил историю заболевания, изучил все обследования которые проводились ранее, на основании полученной инфо + дообследований - нам были даны конкретные рекоммендации. Врач зарядил позитивным настроем на жизнь. Смотрит на пациента с точки зрения: организм - единое целое. Видно, что это профессионал своего дела с богатейшим опытом в самых непростых и неотложных ситуациях по части кардиллогии. Сергей Иванович, желаем Вам успехов и крепкого здравия!
Лікар займається естетичним відновленням зубного ряду. Надає послуги з санації ротової порожнини. Веде підготовку до протезування. За допомогою сучасного обладнання видаляє карієс і камені. Лікує пульпіт, періодонтит, ставить пломби.
Кардіолог
Доктор Сидорчук С.І. лікує всі захворювання кардіологічного профілю, крім хірургічного втручання. Допомагає пацієнтам з кардіопатологією позбутися проблем в роботі серця і судин, проводить всебічну терапію гіпертонії, ішемії, аритмії.
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, спеціалізується в області анестезіології. Веде консультативний прийом пацієнтів, здійснює індивідуальний підбір методу анестезії, визначає необхідну дозу знеболювальних препаратів для проведення оперативного втручання. Проводить анестезіологічне забезпечення пацієнтів під час оперативних втручань, медикаментозного сну.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на хірургічних операціях. Консультує з приводу доцільності проведення оперативного втручання, проводить огляд. Здійснює видалення зуба, включаючи складне. Крім того, за свідченнями видаляє капюшон зуба мудрості. Також забезпечує післяопераційне спостереження пацієнта.
Терапевт, кардіолог
У компетенції лікаря діагностика та лікування патологій терапевтичного і кардіологічного профілю.
Отоларинголог, дитячий отоларинголог, отоларинголог-хірург
Лікар проводить прийом дітей і дорослих, виконує поліклінічні операції, такі як: ендоскопія ЛОР-органів, кріотерапія слизової глотки і мигдалин, зозуля, промивання лакун мигдалин і т.д. Володіє навичками оперативного лікування: септопластика, конхотомія н/н раковин, радіохвильова електрокоагуляція н/н раковин та інше.
Заболотный Игорь Валерьевич
Ігор Валерійович - офтальмолог з багаторічним досвідом роботи, проводить амбулаторно-консультативний прийом дорослих пацієнтів. Виконує всі види офтальмологічних обстежень, включаючи визначення гостроти зору, полів зору, огляд переднього відрізка ока з використанням фундусу лінзи, офтальмоскопію, вимірювання внутрішньоочного тиску та інше. Також лікар індивідуально підбирає очкову оптику та контактні лінзи для постійного носіння, роботи за комп'ютером, залежно від показань пацієнтів. Дає рекомендації щодо покращення зору пацієнтів
Лікар ультразвукової діагностики
Макашова Лариса Ивановна
Лариса Іванівна - висококваліфікований лікар УЗД з багаторічним досвідом роботи. Виконує УЗД органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура, легень, щитовидної залози, молочних, слинних залоз, лімфатичних вузлів, м‘яких тканин, органів малого тазу тощо. Приймає дорослих та дітей
Невропатолог
Любишко Ксения Станиславовна
Ксенія Станіславівна - лікар-невропатолог з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні неврологнічних захворювань центральної та периферичної нервової системи. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як гострі та хронічні судинні патології головного мозку, нервово-м'язові патології, демієлінізуючі патолгії ЦНС, астенічні, вегетативні порушення тощо
Київ
вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка), 21 корпус 14
м.Мінська21м.Оболонь205м.Героїв Дніпра1510
Невролог, дитячий невролог
Литвиненко Елена Ерастовна
Лікар-невролог вищої категорії спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних розладів у дітей від народження до 18 років. Проводить обстеження, профілактичні огляди та підбір лікування при порушеннях розвитку, ДЦП, наслідках нейроінфекцій, травм і епілептичних синдромів. Має великий досвід роботи з дітьми з розладами спектра аутизму та затримками мовного розвитку.