Сторінка 11. Лікарі в Києві (метро Либідська)

Евгений
Тактичный и грамотный доктор. Лечение помогло.
05 квітня '17 г.
Павел
Лечил у Александра Ивановича пиелонефрит. Лечение адекватное, рекомендации помогли избежать рецидива. Я доволен выбором врача.
Доктор Челенюк Олександр Іванович, фахівець в області урології. Пріоритетні напрямки роботи: оперативна урологія, лікування запальних урологічних захворювань. Надає консультаційні послуги, а також лікарську допомогу при таких захворюваннях, як: пієлонефрит, цистит, простатит, аденома простати, уретрит, фунікуліт, баланопостит, розлади сечовипускання, сечокам'яна хвороба, інфекції, що передаються статевим шляхом, та інші. Спеціалізується на оперативному лікуванні фімозу, варикоцеле, гідроцеле, кісти головки придатка.
Хірург, онкохірург, ендокринолог, лікар ультразвукової діагностики
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-03
Ревматолог
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Лікар-отоларинголог першої категорії, дитячий отоларинголог вищої категорії
Стоматолог-ендодонт, хірург-імплантолог
Імплантація та інші кісткові операції. Лікування зубів (пломби, канали). Видалення зубів, включаючи «зуби-мудрості».
ЛОР-хірург, пластичний хірург, експерт в області ЛОР-хірургії в Україні
Доктор Запорожець Т.Ю., має вищу категорію, кандидат медичних наук. Проводить амбулаторний прийом ЛОР пацієнтів з гострими і хронічними запальними захворюваннями вуха, горла, носа і гортані. Надає весь спектр ургентних операція на ЛОР органах і малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух.
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Чому я працюю лікарем? Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можу змінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати здоров'я та красу.
Дитячий невролог
Психолог
Доктор Набаранчук Галина Геннадіївна спеціалізується на психології, включаючи дитячу. Проводить консультації, надає послуги регулярних сеансів. Лікує такі розлади, як тривожність і неврози. Допомагає впоратися з депресією, стресами, в тому числі посттравматичними, синдромом хронічної втоми. Приймає пацієнтів з безсонням і психосоматичні розлади. Коригує поведінку дитини, надає психологічну допомогу по підготовці до нової обстановки, наприклад, новим місцем проживання або навчальному закладу.
Хірург, проктолог, судинний хірург
Лікар проводить різні хірургічні втручання на органах та м'яких тканинах. Виконав понад 10 000 операцій, з яких близько 500 лапароскопічних. Проводить герніопластику (видалення грижі), лапароскопічну холецістостомію, лапароскопічну адреналектомію та видалення щитовидної залози.