Лікарі ортодонти в Києві (метро Либідська)
Знайдено 4 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Роман
Відмінний прийом, я всім задоволений, шикарний спеціаліст. Видно, що людина професіонал своєї справи. Він і заспокоїв, і дав цінні рекомендації. Дуже хороший фахівець! Неодмінно прийду повторно та буду рекомендувати!
Лікар повністю виконав свою роботу. З огляду на те, що я боягузка, він мене ще заспокоїв і дуже оперативно провів процедуру. Лікарю висловлюю свою вдячність, прийду ще! Дуже настійно рекомендую даного фахівця, особливо Якщо ви дуже боїтеся стоматологів як
Стоматолог-ортодонт, гнатолог
Ілля Ігорович Сервінський є лікарем стоматологом ортодонтом і гнатологом, а також засновником клініки Естетіум у Києві. Має понад п’ятнадцять років клінічного досвіду та спеціалізується на функціональній діагностиці зубощелепної системи, лікуванні дисфункцій скронево нижньощелепного суглоба і системній корекції прикусу у дітей та дорослих.
У своїй роботі лікар виходить з принципу пріоритету функції над формою. Планування лікування базується на аналізі рухів щелеп, м’язової координації, розподілу оклюзійного навантаження та адаптаційних можливостей організму. Естетичні рішення розглядаються лише після досягнення функціональної стабільності.
За роки практики Ілля Ігорович реабілітував понад вісімсот пацієнтів, у тому числі складні випадки після неуспішного ортодонтичного або ортопедичного лікування. Пацієнти цінують його за уважність, послідовну логіку планування та орієнтацію на довгостроковий прогноз результату.
Стоматолог-терапевт, ортодонт
Прохницкая Вита Олеговна
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Стоматолог-ортопед, хірург, імплантолог
Савчук Игорь Юрьевич
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Виконує клаптеві операції, операції з видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить пластику вуздечки верхньої губи. Займається імплантацією зубів.
Стоматолог-ортодонт
Коренюк Ксения Сергеевна
Лікар займається корекцією та усуненням аномалій зубощелепної системи. Виконує установку лінгвальних невидимих брекетів, установку керамічних та сапфірових брекетів. Здійснює прийом дорослих і дітей. Консультує з питань виправлення прикусу.