Лікарі імплантологи в Києві (метро Либідська)
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Высокопрофессиональный специалист в сфере стоматологии. Выполняет свою работу ответственно и качественно. Действительно - доктор от Бога. Очень чувственный и отзывчив, добрый и позитивный человек. Рекомендую.
Игорь Анатольевич
Хочу пожелать прекрасному человеку и высокопрофессиональному доктору всего самого наилучшего.С Уважением, Стрешенец И.А.
28 серпня '17 г.
Специалист высшей категории,профессионал своего дела. лучший доктор в моей жизни. Одним словом - доктор от Бога! и замечательный человек ))) Всем рекомендую!
Очень качественно выполнил удаление зуба, назначил дальнейшее лечение. Есть с чем сравнить, отличный врач!
22 грудня '16 г.
Стоматолог-хірург, имплантолог
Стоматолог-хірург вищої лікарської категорії спеціалізується на проведенні оперативних втручань з метою лікування зубо-щелепних патологій. В роботі використовує лазерні технології. Також застосовує сучасну методику плазмотерапіі з метою прискорення регенерації тканин після хірургічних операцій.
Ортопед
Прожейко Сергей Владимирович
Головний лікар та куратор лікування
Спеціалізація: естетичне і функціональне протезування, вініри, коронки, накладки на зуби, міждисциплінарна стоматологія,
(поєднання різних спеціалістів для досягнення і підтримки стоматологічного здоровʼя)
Командний підхід, лікування згідно міжнародних протоколів. Створення комплексних підходів у лікуванні, допомога протягом стоматологічної реабілітації.
Стоматолог, хірург, імплантолог
Гончаренко Сергей Алексеевич
Веде лікування пацієнта від «А до Я». Пріоритетний напрямок в роботі - хірургічна стоматологія, установка безметалевих коронок. Здійснює протезування зубів в повному обсязі, включаючи знімне і незнімне протезування, протезування на імплантатах всіх європейських і світових фірм-виробників. Строго дотримується сучасних стандартів і протоколів лікування затверджених Міністерством охорони здоров'я України та Європейською асоціацією стоматологів.