Лікарі хірурги в Києві (метро Либідська)

Фільтр: (Знайдено 37 лікарів 5 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Микола
Дякую лікарю Урологу - Резнік Владислав за професійну та швидку допомогу в лікуванні хвороби. Відвідував центр на Осокорках, приємно вражений ввічливістю персоналу та гарним відношенням до пацієнтів
Владислав
Сподобалось відношення лікаря, і те як пройшла консультація. В цей день же пройшов УЗД - Владислав Олегович доступно поясним всі показники, що як робити і чим лікувати. По повторним результатам аналізів ще раз прийшов на прийом. Проблему вирішив дуже швидко і без операції. Рекомендую всім також не затягувати з візитами до лікаря.
Дмитри
Одразу на консультації зробив УЗД, що дуже зручно. Лікар привітний, доступно пояснює. Все сподобалось
Леонід Ігорович
Рекомендую Владислава Олеговича як професіонала. Дякую за успішну операцію і швидке лікування моєї проблеми
Хірург
Лікар загальної хірургічної практики, хірургії животу, проктолог, проводить видалення новоутворень, хірургічний супровід
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Уролог, уролог-хірург, андролог, УЗД-спеціаліст, амбулаторний хірург
Лікує захворювання сечостатевої системи, проводить УЗД нирок, сечоводів, сечового міхура, передміхурової залози, мошонки. Виконує операції – обрізання крайньої плоті, пластику вуздечки та ін. видаляє перламутрові папули та папіломи інтимної зони радіохвильовим методом. Виконує оперативне лікування атером, ліпом, врослого нігтя.
Хірург, лікар естетичної медицини
Лікар загальної хірургічної практики, хірургії животу, проктолог, проводить видалення новоутворень, онкологічний спуровід, приймає також як лікар естетичної медицини
Спеціаліст з загальної та лапароскопічної хірургії та онкології, лікар УЗД, хірург, проктолог, онколог, мамолог
Хірург
Лікар вищої категорії хірург. Спеціалізується на видалення: врослого нігтя, атерому, ліпому, гігро, невус, папілом, бурсит, гідроаденіт, абсцес, флегмону, фурункул. Лікар виїжджає додому пацієнта у Києві та Київській області у 30-ти км зоні.
мамолог, онкохірург
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-28
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні патологічних відхилень органів травної системи. Діагностує поліпи в шлунку, дивертикулез кишечника, коліт, виразку і гастрит. Оцінює загальний стан слизових оболонок органів шлунково-кишкового тракту. Приймає по запису.
Проктолог, хірург, УЗД-діагност, ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні проктологічних захворювань. Проводить УЗД органів малого таза і черевної порожнини. Виконує малоінвазивні хірургічні втручання з видалення геморою. Займається підготовкою пацієнтів до операції і веде спостереження в післяопераційному періоді.
Хірург, проктолог, судинний хірург
Лікар проводить різні хірургічні втручання на органах та м'яких тканинах. Виконав понад 10 000 операцій, з яких близько 500 лапароскопічних. Проводить герніопластику (видалення грижі), лапароскопічну холецістостомію, лапароскопічну адреналектомію та видалення щитовидної залози.