Лікарі наркологи в Києві (метро Лук'янівська)
Знайдена 1 лікар
2 відгука
Амина
Довго відкладала візит до цього лікаря, але дарма, мабуть боялася визнати свої проблеми. Лікар дійсно кваліфікований професіонал. Я йому дуже вдячна, він зміг розібратися в моїй проблемі. Тепер в жодному разі не буду відкладати візити.
Леша
Була на прийомі у лікаря. Яка як завжди, професійно та толерантно проконсультував мене, щодо моїх проблем. Після спілкування з цим фахівцем, мені одразу стає набагато краще, бажання жити прокидається з новою силою. Рекомендую!
Психіатр, нарколог
Доктор психіатр - нарколог з 20-річним стажем, займається лікуванням залежностей, таких як алкогольна, наркотична, порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з наступним підбором підтримуючої терапії. Консультації дистанційні (відео, аудіо) та очні. Закінчив Вінницький національний медичний університет. Досліджує новий напрям лікування психічних розладів та адаптивних розладів, у тому числі методом кетамінотерапії.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-26