Авершин Валерий Иванович сделал в Луганске в больнице УМВД мне операцию по удалению кисты,а я была на тот момент беременной. Спасибо огромное,что он сохранил мне беременность и это его первая на тот момент операция во время беременности. Это было еще в 1999 году.,я ему очень благодарна,спасибо что вы есть!
Все супер, усім задоволений. Лікар допоміг мені у вирішенні моєї проблеми. Щиро рекомендую! Спеціаліст європейського рівня!
17 грудня '19 г.
Алла В.
Обратились к Валерию Ивановичу по поводу грыжи, он обследовал, прооперировал. Огромное спасибо.
18 грудня '16 г.
Евгений
Пилил деревья, поранил руку. Рана была неглубокая, решил, что будем промывать перекисью водорода, и все заживет. Мазал мазью, но результата особого не замечал. Обратился в больницу, направили на консультацию к хирургу. Врач, осмотрев рану, сказал, что еще неделя – и было б заражение крови. Хорошо, что вовремя пошел к врачу. Спасибо большое за своевременную помощь, от раны остался только рубец.
04 листопада '16 г.
Хірург
Хірург вищої категорії, проводить оперативне втручання при жовчнокам'яних захворювань, грижі передньої черевної стінки, видаленням кісти і доброякісні новоутворення матки і придатків, порушення прохідності маткових труб. Доктор Авершин В.І. організатор охорони здоров'я першої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук, доцент.
Проктолог, хірург
Веде консультативний прийом, здійснює інструментальну діагностику (аноскопія, ректоскопія), лікування проктологічних захворювань.
мамолог, онкохірург
Бавыкин Евгений Николаевич
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург
Хірург, проктолог, судинний хірург
Визняк Игорь Евгеньевич
Лікар проводить різні хірургічні втручання на органах та м'яких тканинах. Виконав понад 10 000 операцій, з яких близько 500 лапароскопічних. Проводить герніопластику (видалення грижі), лапароскопічну холецістостомію, лапароскопічну адреналектомію та видалення щитовидної залози.
Хірург, Проктолог
Хірург першої категорії, проводить операції за освітою м'яких тканин, лікування грижі передньої черевної стінки, гнійна хірургія м'яких тканин, герниопластики.
хірург, онкохірург
Хірург
Лікар спеціалізується на лікуванні різних захворювань хірургічними методами. Проводить видалення родимок, атероми, ліпоми, гігроми, мозолів. Виконує хірургічне розтин панариция, пароніхія, фурункула, карбункула. Займається видаленням врослого нігтя лазером.
Проктолог, хірург
Губкин Максим Николаевич
Лікар-проктолог, хірург, займається лікуванням хронічних та гострих захворювань: геморой, анальні тріщини, нориці, парапроктит, проктити, новоутворення анального каналу та прямої кишки, пілонідальні кісти. Виконує хірургічне лікування новоутворень шкіри та підшкірної клітковини, видаляє гнійні запальні захворювання м'яких тканин (абсцеси, флегмони, панариції).
Хірург, Проктолог, УЗД-фахівець
Лікар-хірург першої кваліфікаційної категорії, надає послуги проведення діагностичних і лікувальних оперативних втручань. Займається передопераційним консультуванням пацієнтів, забезпечує первинну хірургічну обробку рани. Також компетентний у виконанні ультразвукових досліджень.