Наукова ступінь
Категорія
Евгений
Очень хороший врач. Рекомендую. Внимательно выслушал. Подробно всё рассказал про заболевание. До этого был у многих врачей, которые пичкали меня ненужными таблетками без особого результата.
15 квітня '19 г.
Лидия
После купания в озере у меня появился зуд по всему телу. Я обратился к врачу, сдал анализы. Ольга Александровна назначила мне лечение. Огромное спасибо.
07 грудня '16 г.
Кирилл
После того как я приехал с моря у меня под носом появились какие-то язвочки, поначалу думал, что это из-за насморка и они пройдут. Но ничего подобного не случилось, хоть и простуда уже довольно давно прошла. Всё стало только хуже, такие ранки начали появляться по всему лицу. Не стал ждать распространения болезни по всему телу и ухудшения моего состояния и обратился за консультацией к дерматолгу. После курса медикаментозной терапии, которые мне были назначены моя болезнь отступила. Благодарен врачу за помощь.
04 листопада '16 г.
Регулярно посещаю доктора, благодаря проводимому лечению состояние моей кожи улучшается с каждым днем. Очень хороший врач. Рекомендую.
03 вересня '16 г.
Дерматолог, дерматовенеролог
Лікар вищої категорії проводить консультацію з питань шкірних захворювань, становить план обстеження і призначає медикаментозне лікування. Спеціалізується на лікуванні вугрової висипки, псоріазу, бородавок, випадання волосся, алергічного і атопічного дерматитів. Також проводить видалення родимок, шрамів, келоїдних рубців.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-28
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії спеціалізується на виявленні та лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, шкірних захворювань. Має значний досвід роботи, у тому числі у вивченні урогенітальних виділень, зіскрібків з метою виявлення причини інфекції. Застосовує комплексне лікування ЗПСШ, у тому числі сучасними методами з використанням фізіотерапії. Має навички ультразвукової діагностики. Автор кількох наукових статей. Використовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-28
Дерматовенеролог, детский дерматолог, трихолог, косметолог
Семено София Александровна
Лях Полина Владимировна
Дерматовенеролог, косметолог
Каштан Екатерина Петровна
Дерматовенеролог, трихолог, косметолог, онкодерматолог
Коломиец Елена Олеговна
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та науковій сферах, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та
щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22