Лікарі імплантологи в Києві (метро Героїв Дніпра)

Лилия
Хороший спеціаліст. Зверталися до неї за допомогою Вона відповідально віднеслася до поставленого завдання, та зробила все не найвищому рівні. Результати перевершили навіть мої очікування. Рекомендую спеціаліста.
Лина
Мій батько, з віком почав втрачати зуби. Але він дуже переймається своїм естетичним виглядом. Тому ми звернулися до цього лікаря. Дуже задоволені результатом її роботи. Імпланти не відрізнити від справжніх зубів. Рекомендую!
Платон
Тарас Євгенійович, відмінний лікар. Внаслідок побутової травми, я повністю втратив передній зуб. Біль була жахлива, але разом з ти м і косметичний дефект. Вирішив звернутися до цього спеціаліста. Лікар, порадив вставити імплант. Я погодився. Результат просто супер! Імплант не відрізнити від справжніх зубів.
Мария
Одного разу, ми з сім'єю вирішили поставити нашому дідусеві зубний міст. Постало питання у виборі спеціаліста. Вирішили звернутися до цього. І не прогадали. Лікар справжній знавець своєї справи. Зробив все якісно та не дорого. Рекомендую!
Стоматолог-імплантолог
Валерія Володимирівна спеціалізується на плануванні складних випадків протезування, встановленню імплантів, встановленню будь-яких конструкцій на імплантах (коронки, протези).
Київ пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10 м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24 м.Мінська103м.Оболонь206м.Героїв Дніпра227
Стоматолог-імплантолог, хірург, протезування
Златковський Тарас Євгенович спеціалізується на плануванні складних випадків протезування, установка імплантів, установка будь-яких конструкцій на імплантах (коронки, протези), хірургія. Професійно та швидко проводить операції з імплантації різних систем зубних імплантатів. Успішно застосовує процедуру плазмоліфтингу, тим самим мінімізуючи травматичний ефект від хірургічних втручань. Робить різні види зубного протезування та рятує зуби навіть у найскладніших ситуаціях. Успішно застосовує закриття рецесій, пластику ясен, клаптеві операції, імплантації, одномоментні імплантації, синус ліфтинг, аугументацію, кісткову пластики.