Сторінка 9. Лікарі в Києві (метро Палац Україна)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Жанетта
Лікар дуже грамотна, та досвідчена як фахівець. Все розпитала, коли, і з яких симптомів почалося захворювання. Детально оглянула, призначила лікування. Порекомендувала хороші та не дороговартістні препарати. Рекомендую!
Николай
Все було добре. Ми з лікарем довго розмовляли. Всі мої проблеми були почуті. Оглянула мене на своєму обладнанні, поставила діагноз та призначили лікування. Зараз все нормалізувалося та почала бачити набагато краще. Рекомендую!
Ірина
У звязку з частими урологічними захворюваннями ,звернулася за допомогою до лікаря Нікули Бориса Тарасовича.Після консультауціїї цього спеціаліста ,ми розробили план обстеження і ліківання.Все виявилося набагато простіше чим я гадала . Просто треба було лише знайти хорошого лікаря ,який зається у своїй справі.
Сергій
Нікулу Бориса Тарасовича мені порекомендували ,як хорошого лікаря діагноста в сфері урології.Після детального обстеження та встановлення діагнозу ,я пройшов курс лікуваня.Дякуючи цьому лікареві,я можно сказати,почав жити новим життям.
28 червеня '18 г.
Уролог, андролог, сексопатолог, УЗД-фахівець
Борис Тарасович має понад 30 років практичного досвіду. Лікує широкий спектр гострих та хронічних захворювань нирок та сечовивідних шляхів. Консультує з проблем чоловічого здоров'я, безпліддя та інших андрологічних розладів. Має практичний досвід оперативного лікування урологічних захворювань. Спеціалізується на лікуванні вроджених та набутих захворювань нирок, надниркових залоз, сечовивідних шляхів, аденоми передміхурової залози, циститу, уретриту. При необхідності лікар самостійно проводить ультразвукове дослідження органів сечовидільної системи.
Консультація 900/1100 грн.
Лікар проводить комплексну діагностику зору, спеціалізується на лікуванні глаукоми, катаракти та інших захворювань очей. Виконує біомікроскопію очного дна. Здійснює профілактичні огляди, призначає медикаментозне і апаратне лікування. Підбирає окуляри для зору, консультує з приводу вибору лінз.
Бажан Татьяна Анатольевна
Тетяна Анатоліївна – лікар-офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії з багаторічним досвідом роботи, яка спеціалізується на різних методиках діагностування та терапії захворювань органу зору. Проводить консервативне лікування, ряд порожнинних хірургічних операцій.
Дерматолог, косметолог
Лікар-дерматолог, косметолог. Проводить лікування урогенітальної інфекції, бактеріального вагінозу і генітального герпесу. Спеціаліст в терапії гнойничкової патології, паразитарних уражень, екзем, дерматитів, кропив'янки. Займається збільшенням обсягу губ, контурної пластикою, лазерної депіляції. Дудікова Катерина Володимирівна проводить ліпосакцію живота, стегон і сідниць, Має досвід роботи по лазерному видаленню рубців, фотоомолодження особи, проведення ін'єкцій ботулотоксину.
Консультація 2000 грн.
Лікар спортивної медицини, лікар фізичної та реабілітаційної медицини
Лікар мануальний терапевт, вертебролог, кінезітерапевт, реабілітолог вищої квалтфікаціонной категорії, кандидат медичних наук, надає послуги всім віковим групам пацієнтів. Спеціалізується на рефлексо і мануальної терапіях, реабілітаційних заходах, спортивній медицині. Бушуєв Юрій Веніамінович фахівець з глибокими знаннями традиційних і нетрадиційних методик діагностики та лікування. Проводить корекцію дизартрії, лікування остеохондрозів, Займається діагностикою та лікуванням сколіозу.
Юлія
23 вересня '26р.
Дякую лікарю, мені допоміг з першого прийому
Лікар проводить діагностику і лікування неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з хронічною втомою, запамороченнями, головним болем, онімінням в області нижніх і верхніх кінцівок. Успішно лікує вегетосудинну дистонію, виконує паравертебральні блокади.
Лікар-ендоскопіст
Доктор спеціалізується в області ендоскопії та терапії. Проводить відеоезофагогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, хромоендоскопія. Надає першу допомогу при шлунково-кишковій кровотечі. Займається лікуванням виразки шлунка шляхом обколювання медпрепаратами. Також лікує ГРВІ, простудні захворювання, хронічний бронхіт і харчові отруєння.
Лікар Метляков Анатолій Анатолійович - уролог. Спеціалізується на захворюваннях сечостатевої системи. Розробляє комплексні рішення по усуненню запальних і інфекційних патологій. Усуває еректильну дисфункцію, аденому простати і інші захворювання. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Дитячий хірург, дитячий уролог
Латышов Константин Владимирович
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань, які відносяться до дитячої хірургії та урології. Виконує операції на уретрі, операції з видалення каменю з сечоводу, обрізання крайньої плоті. Постійно освоює нові методики оперативного лікування, зокрема, в неонатології та лапароскопії. Є членом Асоціації дитячих хірургів України.
Хірург, проктолог
Титомир Игорь Анатольевич
Ігор Анатолійович - висококваліфікований лікар-хірург, проктолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні планових та екстрених оперативних втручань, спрямованих на лікування широкого спектру захворювань, володіє глибокими знаннями та практикується в різних галузях хірургії. Забезпечує максимальну безпеку та ефективність процедур, підбираючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта